Laptele Topfer direct la tine acasa


Imi aduc aminte ca inainte de anii ‘89 achizitionarea laptelui praf pentru sugari era o adevarata aventura. Parintii mei stateau ore in sir la cozi, in cazul in care laptele se gasea, sau era nevoie de bine-cunoscutele “pile” pentru a obtine cateva cutii. Aceasta era “normalitatea” acelor timpuri. Azi, din fericire, cei mici se pot bucura de o multitudine de marci de lapte praf prezente pe piata romaneasca. Parintii nu mai trebuie sa alerge disperati dupa o cutie de lapte praf. Se pot duce la hypermarket, la farmacie si, cum tehnologia este la apogeu, pot comanda direct de acasa. Sunt multe cazuri cand sotii sunt plecati in strainatate, la munca si mama este singura cu un bebelus. Poate bunicii sunt la zeci sau sute de kilometri distanta si nu o pot ajuta. Daca mama nu se poate deplasa pentru a achizitiona cele necesare pentru copil, acum poate sa faca acest lucru print-un simplu click si produsele vor veni direct la usa. Un loc unde puteti comanda produse pentru sugari, inclusiv laptele praf, este bebelusultau.ro.

Cea mai cautata si vanduta marca de lapte praf de pe site este cea de la Topfer. Chiar si la nivelul intregii tari, laptele Topfer castiga teren. In Europa, Asia si Statele Unite este printre cele mai apreciate brand-uri. Este o companie fondata in 1911 in Germania. An de an s-a dezvoltat, s-a conformat si a adus mereu ceva nou pe piata de profil. Profesionista si serioasa, echipa de la Topfer nu se axeaza pe cantitate, ci pe calitate. Bunastarea copiilor este singurul scop al specialistilor germani. Au creat o formula de lapte organica, mult mai sanatoase decat alte tipuri folosite pentru a inlocui laptele matern. Mai mult, compozitia si consistenta acestei formule este aproape identica cu laptele mamei, oferind astfel noului-nascut toate vitaminele, mineralele si oligoelementele de care are nevoie.

A fost imbunatatit permanent, ajungand la o compozitie extraordianra din care nu lipsesc 4 bifido culturi esentiale in dezvolatera sistemului digestiv al copilului si LC-PUFA sau, pe intelesul tutror, Omega 3 si Omega 6.

Deoarece fiecare varsta a sugarului are nevoie de elemente nutritive diferite, cei de la Topfer au creat formule distincte pentru cei mici. Astfel, au pus la dispozitie lapte Topfer 1 pentru copii din prima zi de nastere pana la 6 luni, lapte Topfer 2 pentru copii de la 6 luni in sus si lapte Topfer Kinder pentru micutii de peste 1 an. De asemenea, au si formule pentru cei cu alergii si intoleranta la anumite elemente din compozitie.

Indiferent de varsta sugarului sau de formula de care aveti nevoie, laptele poate fi comandat printr-o metoda extrem de simpla si in cantitatea dorita. Intr-un timp foarte scurt, comanda va va ajunge acasa fara a fi nevoie sa va deplasati, sa pierdeti timp la cozi sau sa stati stresati ca nu aveti in grija cui sa lasati copilul.

In plus, pe acest site veti gasi laptele Topfer la un pret foarte bun, mult mai mic decat in alte locatii. Nu ezitati, daca medicul pediatru si copilul dumneavoastra a acceptat aceasta formula de lapte, sa ii comandati celui mic laptele praf Topfer.


Previous Ce este un aparat dejantat?
Next Saltelele, oaze de sanatate