Lumina romantica daruita de becuri spot led


Daca s-ar scrie o carte despre lumina ca spectacol in natura si in cladiri, naturala si artificiala, s-ar umple mii de pagini. Draga mi-este lumina licuricilor, felinare vii aprinse in noptile de vara si cea trandafirie a rasariturilor si apusurilor din anotimpurile calde! Feerica mi se pare lumina stelelor si lumina argintie a zapezii, cand flacarile o metalizeaza…
Dar cea mai romantica dintre toate luminile universului este cea produse de becuri spot led.
Vremea lampilor din argint si a felinarelor a trecut, dar vremea restaurantelor sau cafenelelor iluminate intim cu lumina versatila a unei astfel de surse infloreste acum. Becul cu spot led ofera cea mai romantica lumina din univers datorita:
-elegantei si versatilitatii sale. Sa ne imaginam in paralel: o nunta la care domnisoarele de onoare poarta rochii versatile aurii sau argintii si alta nunta la care au venit imbracate ca la birou sau ca pe strada! Nu-i asa ca acum putem face mult mai usor diferenta dintre lumina banala a becurilor vechi si cea moderna a becurilor cu led?
-este o lumina reglabila, atat din punctul de vedere al intensitatii, cat si al directionarii
-pretul este simbolic, prin urmare este o lumina care mai mult se daruieste, decat se plateste. Desi este greu de imaginat, dar aceste surse de iluminat consuma cu 40% mai putin decat toate becurile economice si cu 700% mai putin decat becurile spot care functioneaza cu incandescenta.
-pot fi montate de catre oricine fiindca nu exista riscuri de electrocutare sau de stricare a becurilor sau lacasurilor de montaj
-capacitatii lor legendare de a oferi timp de 50 000 de ore lumina de calitate care nu agreseaza ochiul sau psihicul, fiindca imita perfect lumina naturala
-frumusetea rapitoare a celor 73 de modele de becuri spot led si costul lor scazut, dar si usurintei cu care produsele comandate sunt livrate la domiciliu.
Lumina este fascinata si tocmai de aceea circula povesti vesele sau triste cu fluturii plapanzi atrasi de lumina ucigatoare a lampii, dar cu ajutorul acesteia ne putem transforma locuintele in taramuri magice care mustesc de romantism.


Va vine sa credeti ca un asemenea luminator magic care functioneaza peste 50 000 de ore costa intre 12 si 50 de lei?
Copiii s-ar crede la castel, in lumea magica a basmelor, daca le-ati putea pune in camera lor Bec Spot LED E27 3W RGB care costa numai 50 de lei si vine la pachet cu telecomanda din care se poate jongla cu 16 culori luminoase. Va imaginati cata bucurie ar fi in sufletele lor mici si ce frumoasa ar fi lumea povestilor pe acest fundal?
Camera sa se scalde in rosu, alb, verde, violet, sa fie o baie de lumina colorata!
Strategia ar putea functiona si in dormitorul conjugal si ar detensiona in mod sigur.
Iti face crize? O implori sa nu mai fie geloasa si ii aprinzi lumina galbena (galbenul icteric, simbolul geloziei), o asiguri ca o iubesti si ii aprinzi culoarea pasiunii: rosul.
Cand se poarta urat, o pedepsesti cu lumina inchisa la culoare si asa va condimentati viata cu un bec si nu aveti timp de cearta sau de plictiseala!
Puteti sa va avertizati reciproc si prin cartonase galbene cand intreceti masura. Puneti la lucru imaginatia si totul va fi perfect!


Previous Ce sunt ascensoarele asimetrice
Next Prisync ajuta retailerii online sa fie competitivi urmarind preturile la mii de produse online