Lumina și căldura secretul unei dezvoltări armonioase


blogging

Cu toţii ştim încă din clasele primare de la ora de biologie ca pentru a se dezvolta şi pentru a face fotosinteza plantele au nevoie de lumină. Practic, lumina este unul din cei mai importanţi factori pentru creşterea şi dezvoltarea plantelor. Dar însă ce te faci când ai o firmă care se ocupă cu creşterea plantelor şi ai nevoie de un spaţiu în care lumina naturală nu este la fel de intensă că afară? Ei bine, cum tehnologia a avansat în multe domenii nici aici nu ducem lipsă de invenţii care să ne ajute în acest sens. Aşadar, la Grow Shop, avem o mulţime de metode care să ne ajute să ne creştem plantele într­un mediu propice. Folia reflectorizantă este o metodă utilă care te va ajuta să le oferi plantelor tale toată lumina de care au nevoie.

De obicei foliile reflectorizante sunt folosite la tapetarea pereţilor camerelor de creştere astfel maximizând cantitatea de lumină necesară dezvoltaţii plantelor. Cu ajutorul acestor folii de la GrowBox veţi reuşi să redirecţionaţi toată lumina către plante şi să utilizaţi cât mai eficient lumina. Materialele din care sunt confecţionate foliile sunt special alese pentru a nu transforma lumina în căldura ci pentru a o redirecţiona către plante.

Un site de pe care vă puteţi comanda astfel de folii de o calitate superioară este http://growin.ro/lumina/folie-reflectorizanta.html. Pe acest site veţi găsi toate produsele necesare creşterii plantelor, dar şi informaţii despre modul de utilizare a acestor. Site­ul are o gamă variată de produse pe care le poţi comanda oricând.


Previous Panouri Solare IstGrun
Next Managementul Documetelor Romania