Magazinul Ogorul iti spune 4 motive pentru achizitionarea unei motocoase


blogging

Magazinul Ogorul iti spune 4 motive pentru achizitionarea unei motocoase

Acum, cand vara este in toi, a sosit momentul sa acordam un pic de timp ingrijirii si amenajarii spatiilor verzi ce se regasesc in anexele caselor noastre. Daca aveti mult timp liber la dispozitie puteti sa folositi o foarfeca de pomi, dar daca nu vreti sa aveti mari batai de cap sau daca gradina dumneavoastra este destul de mare, puteti achizitiona la un pret decent, o motocoasa.

  1. Ingirjirea gazonului, mai mult decat un hobby

Gazonul reprezinta simbolul gradinii dumneavoastra si de aceea necesita o ingrijire speciala, mai aparte fata de alte plante decorative, intalnite in gradina moderna. Pentru acesta putem utiliza fie o masina de tuns iarba, fie o motocoasa atunci cand avem spatii mai inguste sau un teren denivelat.

  1. Consumul de combustibil, o problema infima

Un alt avantaj pe care il prezinta folosirea unei motocoase in comparatie cu masinile de tuns iarba cu motor este consumul redus de combustibil. Intr-adevar masinile de tuns iarba sunt mai eficiente, dar daca nu aveti o suprafata foarte mare de teren, o motocoasa va fi suficienta.

  1. Unealta ideala pentru ingrijirea arbustilor

Treaba e destul de clara atunci cand vine vorba de tunderea gardului viu si de intretinerea arbustilor ornamentali. Singura solutie eficienta este folosirea unei motocoase sau a unui trimmer, acesta din urma avand dezavantajul ca nu tunde uniform gazonul si este dotat cu fir.

  1. Preturi pentru toate buzunarele

O motocoasa, precum Motocoasa DAC 210, 1.7 CP, motor in 2 timpi de la Ruris are un pret in jurul a 400 de lei. Pentru modele mai avansate, profesionale, preturile pot ajunge pana la 2500 de lei in functie de firma producatoare.

Pe internet, la doar un click distanta, veti gasi o gama variata de motocoase, masini de tuns iarba, trimmere electrice precum si diverse accesorii pentru acestea. Un astfel de magazin, destinat atat agricultorilor romani cat si celor pasionati de gradinarit este Ogorul.ro


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Esti pregatit pentru urmatorul meci de Airsoft?
Next ValiScrie cum sa repari o greseala cu cele mai frumoase flori!