Mainile curate si unghile aranjate sunt mai mult decat o buna impresie


blogging

Doamnele intotdeauna incearca sa iasa in evidenta prin modul cum arata, motiv pentru care saloanele de infrumusetare continua sa prospere. Totusi, pentru ca acest lucru sa se intample este neaparat nevoie de seriozitate si profesionalism din partea prestatorilor de servicii de genul.

In ultima perioada au inceput sa apara pe piata din ce in ce mai multe firme in acest domeniu si toate au profit, iar acest lucru este datorat faptului ca, in momentul de fata, doamnelor/domnisoarelor le place sa arate foarte bine, incepand de la coafura sau de la machiaj, pana la unghii. Femeile prezinta un interes enorm pentru acestea, fiindca saloanele care se ocupa cu aranjarea lor au personal creativ care pot face dintr-o simpla unghie un lucru exceptional, uneori chiar arta (daca ii putem spune asa).

In primul rand personalul unui salon de infrumusetare care se ocupa si de aranjarea/punerea de unghii tine cont de felul in care clientul arata sau de felul in care se comporta, astfel incat sa presteze un serviciu care sa il multumeasca si care sa se i se potriveasca perfect. De exemplu pentru o simpla sedinta de aranjare a unghiilor si de punerea unora false cei ce lucreaza in astfel de saloane urmeaza pasii urmatori (totusi difera de la salon la salon):

– curatarea unghiilor si taierea pielitelor

– taierea unghiilor (daca este cazul)

– lipirea unghiilor false

– lacuirea acestora

– atasarea unui design pe care clientul il doreste.

Evident, acesti pasi pot fi sau nu inlocuiti de altii, depinde de salon si de persoana care lucreaza acolo. In orice caz, ultimul pas (cel de atasare a unui design pe placul clientului) necesita creativitate din partea personalului si o foarte mare precizie.

Exista foarte multe modele de unghii false in ziua de astazi (mai mici, mai mari, mai late si asa mai departe), iar persoanele care doresc sa si le puna isi pot alege oricand doresc in ce fel sa arate. Totusi, de obicei recomanda personalul salonului acest lucru deoarece stiu mai bine care se potrivesc.

Clar, fiti convinsi ca exista si modele de unghii cu gel, iar clientii saloanelor de infrumusetare sunt foarte bucurosi ca au de unde alege. Acesta este un lucru foarte bun, iar acestea (dupa cum spuneam anterior) au un profit remarcabil si este normal, daca stam sa ne gandim ca doamnele si domnisoarele nu vor renunta in veci la infrumusetare, fiindca vor sa arate cat mai bine si sa atraga atentia cat mai mult in societate.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Cand retapitam canapelele ?
Next Care sunt optiunile pe care le alegi cand vine vorba de transportul copilului tau