Mancare de caini Acana Pacifica


acana pacifica - mancare de caini pe baza de peste

Cei mai buni prieteni ai omului si anume cainii se pare ca au un stomac ce poate suporta orice, astfel ei reusesc sa manance substante si diferite obiecte uneori pe care nici nu puteam sa credem ca le poate manca cineva vreodata. Desi ei pot digera orice nu este recoamandata o schimbare brusca a dietei deoarece aceasta poate afecta stomacul si obiceiurile de hranire a animalului.

Totusi daca doriti sa schimbati dieta animalului vostru de companie as vrea sa va prezint cateva mici sfaturi ce ar putea face aceasta schimbare mult mai usoara, si anume. In prima zi este recomandat sa nu renuntam deloc la mancarea veche de caini, astfel puteti umple castronul cainelui cu ambele feluri de mancare.

Se poate pune in castron in prima zi 3 sferturi mancare veche si un sfert cu mancare noua, procesul se poate repeta urmatoarele doua zile astfel cainele va suporta mai usor schimbarea adusa. Dupa aceste 3 zile puteti mari cantitatea la jumatate din castron cu mancare noua si jumatate cu mancare veche desigur. Din nou pastram raportul dintre hrana veche si cea noua pentru cel putin doua zile. 

Astfel incetul cu incetul cainele o sa manance sigur mancarea cea noua pe care o cumparati si nu o sa simta lipsa celei vechi iar stomacul sau nu va fi afectat cu nimic. Din pacate de cele mai multe ori oamenii aleg sa cumpere o mancare pentru caini la voia intamplarii sau in functie de ce le permite buzunarul.  Pentru a nu avea neplaceri cu patrupedul vostru va recomand mancarea de caini Acana Pacifica.

Dupa cum se poate intelege si din nume, “Pacifica”, aceasta mancare de caini are la baza pestele (peste 60%), din apele bogate Canadiene si anume: somon, hering, peste cu carne alba, cambula, peste livrat proaspat in fiecare zi producatorului de mancare pentru caini.

Pentru o piele sanatoasa si o blana stralucitoare Acana Regionals Pacifica a adaugat in crochete acizi grasi esentiali Omega 3 (DHA, EPA) provenind din pestele proaspat iar mobilitatea si sanatatea articulatiilor este asigurata de suplimentul de condroitina si glucozamina.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Bai mai sigure pentru persoanele in varsta
Next Cateva noutati despre Windows 9