Masaj erotic sau masaj clasic?


blogging

Multe persoane reactioneaza ciudat atunci cand aud de masaj erotic. Isi fac in cap tot felul de scenarii si tot felul de filme care de cele mai multe ori nu sunt adevarate. Sunt si saloane de masaj erotic mai indraznete decat ar trebui, dar si saloane serioase care practica un masaj erotic de calitate, un masaj erotic menit sa relaxeze atat corpul, cat si mintea. Daca esti in cautarea unui salon masaj erotic, intra pe monamour-club.ro.

As minti daca as spune ca nu am avut curiozitatea de a afla ce se intampla la un masaj erotic si cu ce e el diferit de unul clasic. Curiozitatea mi-a fost satisfacuta intr-o zi cand o prietena mi-a spus ca lucreaza intr-un astfel de salon. Mi s-a parut de-a dreptul ciudat, dar apoi, dupa ce mi-a explicat cam ce se intampla acolo am inteles ca si eu, ca si alte persoane, aveam o conceptie gresita.

Masajul erotic are cam aceleasi beneficii pe care le are un masaj clasic, insa se desfasoara ceva mai diferit. Fetele care maseaza sunt extrem de sexy, emana senzualitate si feminitate prin toti porii si te vrajesc total cu miscarile lor incete. Masajul se face incet, astfel incat sa simti din plin fiecare atingere. Masajul erotic incepe din varful degerelor de la picioare si continua cu fiecare bucatica din corp. El poate fi facut chiar si de doua persoane, nu doar de una ceea ce va dubla senzatiile pe care le vei simti.
Multi spun si cred ca masajul erotic este exclusiv pentru barbati. In realitate insa, lucrurile stau altfel. La un astfel de masaj pot veni si cupluri, cupluri care vor invata sa se bucure pe deplin de fiecare atingere. Astfel puteti reaprinde flacara pasiunii.

Masajul clasic il stie toata lumea. El se poate face atat la saloanele specializate de masaj, cat si la domiciliu. Este un masaj relaxant, se folosesc o multime de tehnici de masare si organismul se relaxeaza pe deplin. Ritmul este insa ceva mai alert fata de cel intalnit la masajul erotic si persoanele care maseaza sunt bineinteles..mult mai imbracate.

Eu personal sunt de parere ca ambele tipuri de masaj sunt benefice si ca ar trebui incercate macar o data in viata. Nu am incercat insa un masaj erotic, dar nu exclud in totalitate posibilitatea de a merge candva la Mon Amour. La urma urmei cu totii incercam in viata lucruri noi si incercam sa ne satisfacem din curiozitati.


Previous Greseli pe care trebuie sa le evite orice blogger
Next Avantajele rulourilor exterioare