Mergem cu drag la Happy Kids Academy


O sa va povestesc cum a inceput aventura noastra cu Happy Kids Academy, o institutie din Craiova, ce ofera program de scoala dupa scoala, dar si cursuri si atelie pentru copii.

Anul acesta, fiul meu a inceput primul an de scoala. Gradinita fusese o binecuvantare pentru ca il duceam la program prelungit, iar cand terminam serviciul la ora 5 dupa-masa, aveam suficient timp sa ma duc sa il iau de acolo. In vacante mai statea pe la bunici la tara, sau ne mai luam noi concediu si rezolvam cumva intreaga problema. Insa, odata cu primul an de scoala, lucrurile s-au schimbat. La pranz cineva trebuia sa vina sa il ia si nu avea cine.

Nici eu, nici sotul nu puteam sa plecam de la munca. In plus, chiar daca ne invoiam pentru 30 de minute, mai exista o alta problema. Cine statea cu el pana terminam programul? Pe bunici nu puteam sa ii aducem de la tara. Au o gospodarie mare care nu poate fi lasata in paragina. Desi mama mea a venit in primele doua saptamani sa ma ajute, trebuia sa gasesc totusi o solutie pentru fiul meu.

O prietena mi-a sugerat sa il inscriu la un after scool si mi-a spus ca fetita ei mergea deja de vreo 2 ani la Happy Kids Academy. Initial, am crezut ca un after school o sa ma coste o avere si i-am zis ca prefer o bona. Insa, dupa ce am facut cateva cercetari, am descoperit ca un after school ma costa la jumatate si, in plus, e mult mai sigur. Intr-o astfel de institutie totul este supravegheat si nu exista niciun risc sa se intample ceva. In plus, faptul ca il luau pe cel mic de la scoala, ca manca acolo si isi facea temele, pentru mine erau lucruri extraordinare. Asa ca am decis sa il inscriu si eu la Happy Kids Academy.

Inca din prima zi, baietelul meu, care de obicei este putin cam timid, s-a simtit foarte bine acolo. Personalul este foarte dragut si primitor, incercand (si reusind) sa creeze un cadru familiar pentru integrarea rapida a copiilor. Grupele sunt mici, asa ca personalul este mai mult decat suficient pentru a se ocupa de nevoile fiecarui copil in parte. Pot sa spun ca i se acorda mai multa atentie chiar decat acasa.

Cu totii stim ca, oricat am dori, atunci cand suntem acasa cu cei mici nu putem sa le acordam atentie neintrerupta pentru ca suntem preocupati si cu treburile casnice. Aici insa atentia este toata canalizata asupra celor mici si aceasta consta in efectuarea temelor asa cum spuneam (fara a se implica direct, ci prin observare si ajutor doar atunci cand este nevoie) si prin alte activitati ce constau in cursuri si ateliere creative, interesante si foarte educative. Nu are cum sa nu iti placa un asemenea loc si sa nu iti doresti sa iti duci copilul la Happy Kids Academy.

Pot sa spun ca pentru mine si baietelul meu a fost cea mai buna alegere. Cel mic este mai mult decat incantat si asta se vede pentru ca abia asteapta sa mearga in fiecare zi la after school. Happy Kids Academy este un loc frumos, un loc de poveste si un loc sigur pentru o


Previous Daca sunteti un impatimit de calatorii serviciul de inchirieri masini va scoate din impas
Next Ce trebuie sa stii atunci cand iti achizitionezi noi familii de albine