O firma de transport nu poate functiona corect fara camioane performante!


In urma cu un an m-am hotarat impreuna cu tatal meu sa ne deschidem propria afacere si pentru ca amanadoi eram si suntem pasionati de motoare, in special motoarele mari ne-am hotarat sa infiintam o firma de transport la care sa lucram ca soferi inclusiv si noi.

Pentru inceput dispuneam de un buget destul de restrans ce putea sa acopere decat infiinatrea firmei in sine si achizitionarea a cate un cap tractor pentru el si unul pentru mine si cate o semiremorca pentru fiecare doar ca acestea, second hand.

In timp ce cautam pe site-uri de specialitate cu anunturi pentru vanzari, i-am descoperit pe cei de la Camioane.Scania.ro unde am si gasit ceea ce cautam, incadrandu-se perfect in buget. Am luat legatura cu acestia iar intr-un timp foarte scurt am si intrat in posesia vehiculelor, de care uletrior am fost extrem de multumiti.

In prezent urmeaza extinderea firmei, insa de aceasta data camioanele vor fi achizitionate in rate, tot de la Camioane.Scania.ro , deoarece pe langa achizitiile facute de noi care ne-au dovedit ca se poate, acestia ofera si cele mai bune servicii de cumparare camioane second hand in rate. Aceste servicii sunt de cea mai buna calitate, cu rate si perioade foarte avantajoase.

Acestia au o oferta foarte avantajoasa de finantare pentru camioane rulate. Dobanda este mica si fixa de 4.8% iar restul elementelor raman neschimbate precum: avand de 10%, valoare reziduala de 10% si perioade de finantare cuprinse intre 1 si 5 ani.

Pentru toate detaliile necesare si de care aveti nevoie va invit sa accesati site-ul acestora unde va vor fi prezentate date concrete pentru toate serviciile Camioane.Scania.ro. Tot aici puteti viziona si toata gama ce cuprinde cap tractor, camioane si semiremorca second hand.

Toata afacerea pe care am deschis-o impreuna cu tatal meu merge struna iar pentru asta trebuie sa multumim echipei Camioane.Scania.ro deoarece fara ei, cel mai probabil nu am fi reusit. Recomandam  camioanele si serviciile acestora in special celor care nu dispun de un buget extraordinar pentru inceput.


Previous Anvelope de calitate pentru masina ta!
Next Aflati cum sa va simtiti bine in vacanta de la Micuta- turista.com