Pasiunea pentru biciclete


blogging

A venit primavara, afara este cald si frumos, iar parcurile sunt pline ochi de oameni care ies sa isi dezmorteasca picioarele dupa frigul care incepe sa devina amintire. Cei mai multi incep sa isi scoata bicicletele  la plimbare, deoarece acum se pot intoarcea la pasiunea lor, caci o plimabare in parc pe bicicleta este sanatate curata, ai parte de miscare, iti antrenezi muschii, ai parte de aer curat, interactionezi cu alti oameni care au aceeasi pasiune ca si tine.

De cateva zile, ma gandesc tot mai serios sa imi achizitionez si eu una, pentru ca de mica mi-a placut acest tip de plimbare, care pe mine una ma relaaxeaza, imi da o senzatie de bine, ma binedispune dupa o zi grea de serviciu. Asa ca sunt in cautare de biciclete. Cineva mi-a recomandat site-ul  LA VITA E VELO, site-ul care importa oficial in Romania urmatoarele marci: Brompton, Electra si Prashley, dar si sei si accesorii de ciclism Brooks si Yakkay – marci de biciclete de cea mai buna calitate, fiind pe piata din tara noastra inca din 2007.

Au o gama foarte variata ge biciclete, gasind aici tot ce iti doresti, acestea fiind grupate pe categorii, pentru a gasi mai repede produsul dorit: biciclete de oras, biciclete pliabile, biciclete dama, bicliclete bmx, biciclete copii, biciclete MTB, biciclete cross&trekking si piese de biciclete online.

Ii admir foarte mult si pe cei care au biciclete trekking, pentru ca ei cu adevarat isi pretuiesc  viata, prin plimbarile pe care le fac prin paduri, pe drumuri laturalnice, curat adrenalina si aer curat in plimbarile din afara oraselelor. Asa ca imi arunc privirile si in aceasta categorie de pe site-ul LA VITA E VELO.

Sunt atatea modele pe acest site, incat nu stii la ce sa te opresti, trebuie studiat cu atentie totul si sigur intr-un final vei gasi ceea ce iti va face plimbarile mult mai frumoase.

Si ce este importat e ca tot aici gasesti bicicleta BMX, si in cazul in care ai nevoie si ti se strica ceva gaseste si piese pentru ele.

In momentul in care te hotarasti ce sa cumperi, doar apelezi urmatoarele numere: 0743033909 si 0757114444 si cineva iti va lua comanda si ramane sa urmeze plimbarile nesfarsite impreuna cu prietenii.


Previous Avantajele Conectoo
Next In cautarea unei biciclete