Pentru un restaurant curat si primitor

De curand m-am hotarat sa imi deschid un mic Bistro in cartierul in care locuiesc. De cand eram mic mi-a placut sa gatesc si sa mananc in special mancare italieneasca. Am organizat cu atentie toate incaperile deoarece spatiul nu este atat de mare. Am pus cinci mese in niste mici separeuri  de aproximativ doi metri patrati,  vegheate de cate doua lampi cu lumina rosie care da un aer romantic si cald, am pus elemente decorative care sa faca restaurantul sa arate primitor, intim si de bun gust, dar nu in ultimul rand cat se poate de simplu si aranjat.

Eram foarte indecis in legatura cu produsele de curatenie pe care urma sa le achizitionez, deoarece orice bistro sau restaurant, oricat de micut ar fi, trebuie sa aiba o curatenie foarte riguroasa. Un prieten bun care are o afacere similara cu a mea, mi-a recomandat produsele Tork de la Sanito.ro.  Acesta le-a laudat atat de tare si mi-a dat atatea argumente pentru care ar trebui sa cumpar de la aceasta marca, incat am achizitionat doar de la ei absolut tot ce aveam nevoie. Acestia au o gama foarte larga de produse destinate oricarei tip de curatenie.

Bucataria am dotat-o cu cele mai bune si eficiente cuptoare pentru pizza si bruschete, cu plite profesionale si lazi frigorifice care sa fie suficiente pentru cantitatea de mancare ce urmeaza sa fie depozitata acolo. M-am ocupat personal si cu maxima atentie de toate micile detaliile din bucatarie, am ales chiar si vesela si tacamurile potrivite dupa parerea mea, care sa ofere clientului cat mai mult confort si satisfactie.

Baile chiar daca nu par, sunt de asemenea foarte importante mai ales atunci cand se afla in incinta unui restaurant. Daca acestea nu sunt dezinfectate corespunator, in primul rand poate fi pusa in pericol sanatatea angajatilor si a clientilor, deoarece in bai si in vasul de toaleta se strang foarte repede bacterii si virusi , iar in al doilea rand o baie necuratata corespunzator, in care este un miros urat sau greu, creaza o impresie extraordinar de proasta oricarui client care intra .

Trebuie sa fie baie speciala pentru personal si baie destinata clientilor. Baia personalului trebuie dotata cu dezinfectanti  maini  Tork ca sa adauge un plus de siguranta impotriva bacteriilor inainte sa intre din  nou in bucatarie. Aceasta este utilata inclusiv cu dusuri si langa am organizat si un vestiar unde se pot schimba de hainele cu care vin la servici in conditii igienice.

Am impartit baia clientilor  in doua compartimente separate ,  in care am amplasat doua vase de toaleta , doua suporturi pentru hartie igienica pe care am pus hartie igientica Tork, de care clientii mei sunt foarte multumiti, si doua chiuvete langa care am pus doua dozatoare sapun Tork.

La un an de la deschiderea acestui bistro, ma declar foarte multumite de mersul lucrurilor, iar in legatura cu achizitionarea de produse pentru igiena, am ramas fidel celor de la Sanito.ro deoarece produsele sunt profesionale si de cea mai buna calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright ValiScrie.ro 2018
Shale theme by Siteturner