Pesonalizare=apartenenta


blogging

Simtul proprietatii s-a manifestat din cele mai vechi timpuri. Oamenilor le place sa se mandreasca mereu cu ceea ce au. Pana si copiii isi apara cu toate puterile lor ceea ce le apartine: dulciurile, jucariile, imbracamintea, caietele si creioanele.

Abia cand mai cresc consimt sa imparta cu cei pe care ii iubesc ceva din ceea ce au, dar tot isi mai pastreaza rezerve.
Este posibil sa ne aparam instinctual proprietatile, pentru ca de-a lungul vietii pierdem multe obiecte, unele ne sunt luate din greseala fiindca seamana cu ale altora. Multe pixuri cu care scriam foarte bine au fost adunate si puse in penare de catre elevi sau de catre colegii din cancelarie din greseala.

Sa zicem ca un pix nu valoreaza o avere, dar iti dai seama cat de mult inseamna, cand nu-l mai ai si ai neaparata nevoie sa scrii ceva cu el! Ajungi la banca sau la posta si ai de completat un formular, iar institutia nu iti pune mereu la dispozitie instrumente de scris, te intalnesti cu un cunoscut si iti da numarul de telefon, iar tu nu ai cu ce sa il notezi…
Pixul mai are si valoare sentimentala. Imi amintesc cat de mult am tinut la unul daruit de profesoara mea de biologie de ziua mea. Gestul domniei sale mi-a produs o imensa incantare. M-a miscat faptul ca a stiut ca este ziua mea si ca mi-a daruit ceva.

Personalizare produse reprezinta metoda prin care fiecare isi apara obiectele pe care le poseda sau altii se gandesc atat de mult la tine, incat iti ofera obiecte pe care este scris numele tau sau este imprimata poza ta.
Multe obiecte de pe site-ul magazinului Tbpc.ro pot fi personalizate si daruite cu drag. Acestea sunt: pix, breloc, bricheta (pentru fumatori), cani, farfurii si tricouri.
In ultima vreme, produsele personalizate sunt la moda si reprezinta o incantare sa primesti un pix si o agenda cu numele tau, o cana sau o farfurie cu poza ta insotita de o urare sau de un mesaj pozitiv.

Acestea sunt gesturi frumoase care fac mult bine in familie, intre prieteni sau intre colegi, fiindca cel care le primeste nu poate sa nu aprecieze efortul depus pentru comandarea obiectelor personalizate.
Ca sa personalizezi un obiect pentru cineva drag este putin mai complicat decat sa cumperi primul obiect care iti iese in cale sa-l daruiesti, dar efortul merita.
Iata in ce consta efortul:
-alegerea obiectului/obiectelor
-contactarea reprezentantilor magazinului online Tbpc.ro si solicitarea personalizarii
-comandarea obiectului personalizat, furnizarea adresei de livrare si alegerea modalitatii de plata.

Daruiti obiecte personalizate cu toata dragostea si luati-va timp sa alegeti obiectele si sa propuneti personalizarea care sa-l satisfaca pe cel care le primeste! Magazinul prezentat mai sus ofera servicii premium de personalizare, pe obiecte de cea mai buna calitate, astfel ca durata de viata a acestora este foarte lunga.

Personalizare produse este o modalitate de a sublinia apartenenta cuiva asupra unui obiect, de a pune amprenta personalitatii sale pe lucrul respectiv.
Am primit obiecte personalizate si le pastrez, chiar si dupa ce nu mai sunt bune fiindca apreciez gestul celor care le-au comandat pentru mine si am oferit cu draga inima astfel de cadouri care au produs multa bucurie.


Previous Incaltaminte accesibila si de calitate? Da, pe Evernisaj.ro!
Next Vrei să crești în Google? Cumpără advertoriale SEO!