Pixuri personalizate in lupta pentru sanatateMi-am dorit demult sa-i ofer iubitului meu un pix care sa-i spuna in locul meu si cat mai metaforic:”Nu mai fuma!”
Da, cu pixuri personalizate se pot face minuni, dar mai ales se face educatie pentru sanatate. O poza minuscula cu plamanii afumati sau uscati de fum si toxine il poate pune pe ganduri pe cel care sta cu tigara in gura si cand scrie, si cand se gandeste si cand isi bea cafeaua.
Un mesaj cu scris marunt, incurajator: “Renunta la fumat si traieste mai mult!”poate ajuta enorm.
Oamenii recurg la droguri si la obiceiuri care-i distrug din diferite motive: deceptii in dragoste, singuratate, depresii, se simt nedoriti, neimpliniti si lipsiti de importanta. Uneori o persoana este fericita si cand cineva ii ofera un mesaj scris fiindca stie ca s-a gandit cineva, in sfarsit si la ea.
Educatie sexuala se poate face cu un pix? Evident ca da. Inveti tinerii sa nu riste un contact sexual neprotejat, desenezi un prezervativ asa incat sa se inteleaga ca salveaza viata, iar adolescentul va vedea mesajul de cate ori va fi tentat de aventura.
Un pix face lumea mai buna, indreapta oamenii spre preocupari nobile sau cel putin ii impiedica sa-si faca singuri rau.
Allpromo.ro personalizeaza pentru cauze nobile, in scopuri umanitare, dar si pentru a produce placere celui care primeste un obiect care poarta amprenta sa (poza, semnatura, nume, adresa blog). Uneori personalizarea se face si cu umor bun si atunci rezultatul este o doza sanatoasa de ras, urmata de corectarea greselilor. De pilda codasii clasei pot fi “premiati” cu un pix pe care este imprimata o lopata insotita de mesajul:”Este mai grea lopata decat pixul” sau: “Invata, tata, astazi, sa nu iti crape mainile maine!”
Allpromo.ro este alaturi de toate actiunile dumneavostra si va sustine prin:
-servicii variate si cele mai bune de pe piata de personalizare. Se pot face obiecte promotionale prin broderie industriala, transfer termic, timbru sec, gravura, eticheta 3 d, transfer ceramic.
-consultanta. De unde sa stie clientul ce procedeu sa aleaga si compatibilitatea dintre strategia de personalizare si materialul din care este facut obiectul respectiv? De la reprezentantii site-ului care sunt foarte bine informati si onesti. Ei raspund foarte repede si trebuie sa recunosc ca i-am testat punandu-le o intrebare copilareasca. Am dorit sa stiu daca se poate broada industrial un tricou cu poza cuiva si mi s-a spus ca numai prin termotransfer imprimeul imita cu acuratete o poza. Broderia nu a ajuns la o astfel de performanta.
-produse foarte bune luate din magazinul Allpromo.ro pot fi personalizate. Nu trebuie sa ne ducem cu obiectele de calitate indoielnica, fiindca ei ni le pun la dispozitie. Multe nu se gasesc in Romania fiind aduse direct din Asia si statele Europei.
Firma personalizeza si obiecte atipice pentru care nu am gasit acest serviciu in alta parte, umbrela fiind unul dintre acestea, dar si rucsacul si sacosa care poate fi incurcata cu a altcuiva, incidentul soldandu-se cu pierderi personale importante.
Am descoperit cu bucurie ca se pot utiliza si gadgeturi economice, dar si jucariile copiilor si obiectele de papetarie pe care le ia la scoala sau gradinita.


Previous Ce a recomandat dermatologul
Next Tu cum iti pregatesti masina pentru vara?