Primul meu comision in afilierea cu 2parale


primul meu comision din afiliere

Vineri, la doar cateva zile dupa ce m-am apucat  mai serios de afilierea cu 2parale primul comision nu a intarziat sa apara. Acesta are o valoare de 18 RON de la elefant.ro prin vanzarea unei genti, la recomandarea mai multora am ales sa scriu articole in care sa adaug poze si link-uri afiliate + bannere in header/sidebar renuntand la ideea initiala cu feed-ul de produse.

Am publicat in cateva zile 8 articole aranjate frumos cu poze, descrieri si tot ce trebuie fara sa aduc nici un link catre site a se tine cont ca domeniul avea deja o autoritate buna, PageRank 2 + cateva backlinkuri bunicele. Articolele se indexeaza destul de repede asa ca treaba merge bine pana acum. Momentan comisionul este in asteptare si aici vreau sa stiu de la cei ce au experienta o medie a zilelor in care se aproba un comision, sper ca se va aproba.

primul meu comision din afiliere

Va recomand si voua, bloggerilor si cei care mai citesc articolul sa va documentati pe tema asta si sa profitati de afiliere pentru ca se pot face bani frumosi. Desigur 18 RON e o suma mare dar pentru primul meu comision sunt chiar multumit. Succes.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Electrocasnice de Black Friday 2013
Next Numele si identitatea personala