Promovarea online- succesul garantat al afacerii tale


adsem.ro

Ai o afacere și vrei să o faci cunoscută în mediul online? Atunci ești în locul potrivit. Mediul online este plin de afaceri care se promovează în diferite moduri, folosind diferite tehnici și metode pentru a ajunge cât mai cunoscute. În ”lupta” pentru notorietate contează foarte mult să fii creative și să știi cum să creezi cea mai bună strategie de promovare online potrivită pentru afacerea ta. Promovare online are la bază o strategie de marketing, un plan de acțiune care are ca scop creșterea și dezvoltarea unei afaceri atât din punct de vedere al notorietății, dar și din punct de vedere al vânzărilor.

Bugetul este foarte important în promovare online, de aceea trebuie să te consulți cu specialiști din marketing online și să îi acorzi o importanță majoră. În primul rând, trebuie să te gândești la stadiul în care se află afacerea ta, dacă este deja cunoscută pe piață, cât de mult dorești să o promovezi, cum arată planul tău de marketing și mai ales cum arată bugetul tău la momentul actual.

Diferența dintre promovare online plătită și promovare online neplătită ține de timp și de eficiență. Cea mai rapidă metodă de promovare online și totodată cea care aduce rezultate rapide este promovarea plătită. Promovarea neplătită necesită timp, însă aduce și ea rezultate,

Dacă vrei rezultate rapide, campanii PPC te vor ajuta foarte mult. De asemenea, poți apela și la promovare Facebook.  În schimb, dacă îți dorești rezultate durabile poți să apelezi la promovare SEO care se poate face prin email marketing, content marketing dau social media marketing. Indiferent de metoda de promovare pe care o alegi, important este să știi exact care sunt obiectivele tale. Recomandat este să alegi un pachet întreg de promovare online.

Prin intermediul unei campanii PPC  vei crește traficul în site, și cel mai important, vei aduce în site vizitatorii relevanți pentru afacerea ta direct interesați de informația, produsele sau serviciile pe care le oferi. Unul dintre avantajele campaniilor de promovare de tip PPC este rapiditatea. Aceste campanii duc la rezultate imediate, iar anunțurile sunt văzute de mii de oameni care fac căutări legate de produsele sau serviciile pe care le oferi.  Aceasta este diferența cheie între beneficiile publicității PPC și beneficiile SEO. Traficul din campaniile plătite este mai probabil să convertească decât cel venit din alte surse de trafic. De fapt, traficul PPC are cele mai bune rate de conversie pentru majoritatea site-urilor. Prin poziționarea pe motoarele de căutare, îți poziționezi afacerea pentru a obține mai multe conversii. Poți măsura cu ușurință rentabilitatea cheltuielilor tale publicitare. Poți urmări care anunțuri, cuvinte cheie sau destinații de plasare a anunțurilor sunt cele mai profitabile. Poți seta urmărirea conversiilor pentru a contoriza numărul de conversii pe care le primești. Poți ulterior utiliza aceste valori pentru a lua decizii în campaniile de publicitate PPC.

O altă metodă eficientă de promovare: servicii SEO

Optimizarea SEO este calea spre audiență de care are nevoie orice afacere. Aceasta înseamnă că după aplicarea unor servicii SEO, site-ul va fi vizitat de cei care reprezentă publicul țintă și sunt gata să facă acțiunea pe care o dorești de la ei: să completeze un formular, să citească un comunicat sau să facă o achiziție.

Serviciile SEO sunt destinate business-urilor care vor să obțină vizibilitate în motoarele de căutare. Acest lucru se realizează prin implementarea unor modificări specifice în designul și conținutul unui website, lucru necesar pentru a-l face mai atractiv atât pentru motoarele de căutare, cât și pentru utilizatori. Cu cât site-ul este mai bine optimizat, cu atât va ocupa poziții mai bune în motoarele de căutare. Acest lucru este posibil cu ajutorul cuvintelor cheie și a expresiilor specifice domeniului de activitate al afacerii.

Din combinația dintre Seo și Google AdWords reies o serie de beneficii potrivite afacerii tale. În primul rând îți poți crește venitul cu ajutorul cuvintelor cheie. De asemenea, poți îmbunătăți rata de conversie.


Previous Cum alegem somierele potrivite
Next [Guest post] 10 Medicamente cu efecte secundare oribile