RCA ieftin


rca ieftin

In ultima vreme am discutat mai mult pe subiecte ce cuprind masinile, in general v-am vorbit despre piese auto si tot felul de magazine de pe care puteti cumpara astfel de piese. Astazi o sa discutam tot despre masina dar subiectul principal fiind asigurari RCA. Probabil multi dintre voi ati auzit despre asigurarea de raspundere civila auto (RCA) pentru ca asa se traduce prescurtarea. Multi isi fac asigurarile la firmele cele mai cunoscute crezand ca acestea sunt cele mai bune si ieftine, dar adevarul este altul. Aceste mari firme fiind aproape cele mai scumpe de pe piata dar prin publicitatea mari care le este facuta se crede ca sunt cei mai buni.

De curand am intrat pe internet sa caut cate ceva si am descoperit un site unde puteti gasi RCA ieftin fata de cel care il ofera firmele mari. Eu unul as face o asigurare RCA pe internet sau la firme mai mici decat sa ma duc la firmele mari sa imi ceara foarte multi bani. Nu le fac o reclama proasta firmelor mari ci incerc sa promovez si firmele mai mici de care putini dintre voi ati auzit dar care au preturi foarte bune in comparatie cu cele mai mari.

Aceasta asigurare fiind si obligatorie trebuie facuta an de an si bani peste bani acum trebuie si gandit putin unde este facuta pentru ca la salariile care sunt oferite pentru oamenii de rand in Romania abia ne permitem sa traim. Masina trebuie neaparat asigurata pentru ca fara asigurare nu se poate circula, la un salariu de 900-1200 de lei pe care il au majoritatea romanilor nu ne putem permite prea multe si trebuie taiate cate ceva, si cautam ce este mai ieftin si mai bun. Va recomand aceste firme pentru ca sunt speecializate de ani de zile si pretul este mai mic decat al altor firme.

 


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Sfaturi despre sanatate
Next Merg in vacanta si imi fac rezervare online