Recomandare – Hotel Prahova Saturn


hotel prahova saturn

Statiunea Saturn a devenit, pe parcursul ultimilor ani, una dintre cele mai importante statiuni de pe intreg litoralul romanesc. Aceasta a fost infiintata in anul 1972 si avea ca scop principal tratamentul de tip balnear. Pe parcursul ultimilor ani, statiunea a evoluat enorm atat din punct de vedere economic (multe dintre hoteluri au fost renovate, etc.) cat si turistic, tot mai multi dintre turisti renuntand la Mamaia, Eforie Nord sau Costinesti pentru aceasta cocheta statiune.

Hotelul Prahova din Saturn a fost clasificat de catre Ministerul Turismului din Romania cu numai doua stele desi poate ca ar fi meritat ceva mai mult. Acesta reprezinta alegerea perfecta pentru cei dornici sa petreaca un weekend linistit si relaxant pe litoral, sau poate chiar mai mult! Conditiile de cazare oferite de acest hotel sunt absolut excelente, tariful pentru un sejur neavand competitor!

Ceea ce avantajeaza Hotelul Prahova este in primul rand amplasamentul in statiune (hotelul se afla chiar in centrul acesteia), cei 20 m distanta pana la plaja, si faptul ca distanta dintre gara si hotel este de aproximativ 1 km.

Spre deosebire de alte hoteluri de pe litoralul romanesc, Hotel Prahova ofera un singur tip de camera: camera dubla. In numar de 153, toate camerele hotelului sunt dotate cu baie proprie si dus, si sunt suficient de spatioase pentru a gazdui fara nici un fel de probleme familii cu copii. Camerele sunt decorate elegant, cu bun gust, si asigura un ambient relaxant si odihnitor, alaturi de o priveliste absolut fascinanta a Marii Negre.

Din pacate, spre deosebire de alte optiuni de cazare, acest hotel nu dispune de restaurant sau de piscina proprie. Cu toate astea, in statiunea Saturn exista numeroase servicii de acest gen, inclusiv un Aqua Park, al doilea ca marime de pe litoralul romanesc dupa cel din Mamaia.

Hotel Prahova din Saturn este unul dintre cele mai populare hoteluri din intreaga statiune, fiind plin permanent in timpul sezonului estival. Turisti din intreaga tara, aleg acest loc de cazare datorita accesului accesibil, a raportului calitate / pret foarte bun si a statiunii de asemenea extrem de apreciata.

Camerele din Hotel Prahova se pot mula pe cerintele oricui, fiind potrivite atat pentru un singur tanar cat si pentru o intreaga familie. Spre deosebire de alte cazari din zona, camerele sunt de-a dreptul largi, spatioase si elegante. Accesul rapid la mijloace de transport in comun, la magazine, restaurante, etc. recomanda acest hotel pentru un sejur de neuitat.

Totusi, in cazul in care planuiti sa va cazati in aceasta locatie, recomandarea noastra ar fi sa va faceti rezervarile cat mai din timp cu putiinta. Fiind un hotel extrem de cautat, pe parcursul sezonului estival este absolut imposibil sa gasiti o camera libera fara sa fi facut rezervare in prealabil. De asemenea, sa nu uitam ca in cazul in care procedati astfel, exista posibilitatea sa primiti si o reducere mai mult sau mai putin semnificativa, dar care oricum va scade costurile sejului planuit.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Jocuri de calculator
Next Un weekend la Brasov