Restaurantul “La Gradina”


Scaune si mese printre flori, copacei, tufe de trandafiri, salcam sau iasomie, asa am gandit restaurantul nostru numit: “La Gradina”.
Florile se schimba dupa sezon, la fel parfumurile oferite in dar clientilor. In mijlocul verii crinii si trandafirii se intrec in frumusete si arome. Scaunele par impodobite cu flori naturale, iar spectacolul vizual este magnific. Se apleaca mereu consumatorii sa simta in nari parfumul florilor si le mangaie cu privirea. De multe ori se asteapta in picioare sa se elibereze o masa, iar noi ne frecam mainile de bucurie.
Oamenii vin sa sa-si sarbatoresca ziua de nastere cu cei dragi si tot aici au loc intalniri romantice fiindca niciun restaurant nu mai este in mijlocul unei gradini, cum este al nostru! Pe viitor ne-am gandit ca in anumite sectoare ale localului sa inlocuim scaunele cu balansoare si sa existe posibilitatea sa servesti ceva si in timp ce te afli intr-un hamac


S-a muncit enorm pana am obtinut acest succes rasunator si minunea nu ne-ar fi reusit fara interventia salvatoare a profesionistilor de la firma Gradini Bucuresti. Ei au amenajat gradina, ca trebuie sa va mai spun ca pe jos, pretutindeni este gazon, astfel ca oamenii stau cu picioarele pe iarba.
Restaurantul este o minune! Aici atmosfera este de vis, racoarea placuta, locul o oaza de verdeata in mijlocul orasului monoton si artificial. Atata munca s-a investit in aspectul acestei gradini, incat intretinerea ei este litera de lege, mai ales ca am semnat contracte pentru nunti si alte evenimente tot sezonul estival.
Oamenii se bazeaza pe noi si pe aspectul vegetatiei, dar cum sa tii in forma florile, iarba si arbustii din jur, fara sisteme de irigatii gradini?
Va dati seama ca nu putem uda in timpul programului, fiindca oaspetii ar fi stropiti, asa ca profesionistii au programat sistemul sa fuctioneze in timpul noptii. Cand gradina ramane goala, sistemele intra in functiune ca a doua zi florile sa fie din nou proaspete si gazonul verde.
Intregul proces de udare este monitorizat de paznici cu atentie. Timp de cateva ore acestia stau cu ochii pe monitor ca toate mecanismele din toate zonele localului sa functioneze. Specialistii au ales eficient sistemul avand in vedere debitul corect pentru fiecare gen de planta in parte, presiunea si economisirea tuturor resurselor.


Masurand succesul financiar al restaurantului suntem dispusi sa punem la punct un lant de astfel de restaurant in toate orasele mari ale tarii si sa semnam contract cu Gradini Bucuresti pentru amenajarea lor, dar si pentru sistemul de irigatii gradini.
De pilda ne gandim deja ca la Iasi sa deschidem un local in care intrarea sa se faca printr-o gradina in trepte, iar pe scena mobilierul sa fie asezat langa tufe de trandafiri colorati. Clientii sa aiba posibilitatea sa isi aleaga culoarea trandafirilor, de exemplu sa stea langa trandafiri rosii, albi, roz, galbeni sau portocalii, in functie de preferinta invitatelor sau de limbajul florilor.
Avem mult de lucru, dar nicio idea indrazneata legata de gradini nu ne sperie, fiindca avem parteneri de nadejde. Ei sunt capabili sa amenajeze o gradina si dupa o imagine.


Previous Tehnica medicala
Next Inchiriaza si tu platforme autoridicatoare Brasov