Revin in blogosfera cu Valiscrie.ro


blog valiscrie.ro

Craciun Fericit!

Dupa fooooarte mult timp in care am stat pe tusa cu o pasiune mai veche de-a mea (blogging-ul) am decis ca e cazul sa revin in blogosfera romaneasca asa ca am cumparat un domeniu nou si anume valiscrie.ro pentru a reveni in forta.

Ma numesc Mihalcea Valentin stau undeva prin Vrancea si sunt al dracului de prietenos (nu glumesc, chiar imi place sa imi fac prieteni noi). Poate unii isi mai aduc aminte dar daca nu eu am intrat in blogosfera acum vreo doi ani si ceva cu blog-ul val33ntyn.info care acum din pacate nu imi mai apartine. La acea vreme eram destul de copil, am facut multe greseli pe care le regret si pe care cu timpul sper ca le voi indrepta.

Cand am decis sa ma las de blog am cumparat si dezvoltat mai multe site-uri care mi-au adus bani buni si care m-au facut mandru ca ma descurcam bine dar se pare ca am fost calic si banii m-au adus la pierzanie. Numele mi-a fost patat pe internet de cateva ori din cauza unor ne-intelegeri provocate de mine intr-o oarecare masura. Unele proiecte le am si acum si imi aduc venituri bunicele pentru un tanar de 17 ani si un pic. Regret pentru cele ce s-au intamplat si sper sa ma indrept.

Astea fiind spuse acesta va fi noul meu blog pe care sper sa il am muuuuult timp de-acum inainte, sper ca dupa ce voi citi acum pe acei bloggeri care erau in reader-ul meu sa isi aduca aminte de mine.

Numai bine pana data viitoare.


Avatar

Ionut Cosmin

There is no more story.
Next Adopta un catel smart