Rochii de seara pentru nunti si botezuri


blogging

Rochii de seara pentru nunti si botezuri

Sezonul nuntilor si al botezurilor a inceput iar casele de moda incep una cate una sa scoata rochii care mai de care mai frumoase pentru doamnele ce se pregatesc pentru astfel de evenimente. Astazi as vrea sa va vorbesc despre rochii de seara elegante, si cat de mult conteaza o rochie pentru o femeie. Multe dintre femeile care le cunsoc sunt inebunite dupa rochii si dupa coafuri, acum ma refer in special la cele ce merg la petreceri de genul, nu ca sa stea prin casa cu ele desigur. Casele de moda cum ziceam si mai sus au inceput sa creeze tot ce este mai frumos iar rochiile pe an ce trece devin din ce in ce mai frumoase si creeatiile devin adevarate capodopere.

Femeiele, coafura si pantofii

Pentru femei pe langa rochiile de seara sau de zi conteaza foarte mult si coafura, pentru ca aceasta le pune in evidenta frumusetea si trasaturile frumoase care le au. Am in preajma mea numai femei frumoase, iar cand vine vorba de o nunta, botez, sau o petrecere trebuie sa se pregateasca intens, dureaza mult pana isi cauta o rochie, foarte mult pana isi gasesc o pereche de pantofi, dar cand vine vorba de coafura trebuie sa stea la salon o perioada de timp pentru a se aranja cum trebuie.

Este mai simplu sa fii barbat decat femeie!

Barbatii stiu doar cateva lucruri, o pereche de pantofi frumosi, o pereche de pantaloni cu un sacou si o camasa plus o tunsoare adecvata si totul este gata, suntem pregatiti de petrecere. Este mult mai simplu pentru un barbat sa se pregateasca pentru o petrecere decat pentru o femeie, asta stie toata lumea.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Apartamente ieftine in Bucuresti
Next Anvelope ieftine si de calitate