Royal Tour, servicii de transport Germania-Romania la adresa


Numarul romanilor care traiesc sau care au rude si prieteni in Germania este unul extrem de mare, ceea ce inseamna ca exista o cerere ridicata pe piata de transport persoane Germania-Romania,   intre cele doua tari. Avionul este solutia cea mai rapida, desigur, insa deseori preturile sunt dintre cele mai ridicate. Trenul ar fi din nou o solutie, insa stim cu totii cum merg trenurile prin Romania. Apoi, avem masina personala, insa pentru un sofer neprofesionist este greu sa parcurga un drum atat de lung. In cele din urma, avem autocarul, solutia cea mai convenabila pentru cei mai multi dintre romanii aflati peste hotare. Royal Tour este unul dintre operatorii care asigura transportul pe aceasta ruta, aceasta firma fiind una dintre cele mai cautate!

Royal Tour este un nume relativ nou pe aceasta piata, fiind o comanie tanara, care si-a inceput activitatea in 2015. Dupa numai doi ani de functionare, Royal Tour a ajuns sa asigure legaturi si rute zilnice pe teritoriul urmatoarelor tari: Germania, au la reducere chiar si bilete microbuz Belgia, Olanda, Marea Britanie, Austria, Ungaria si Romania. Flota celor de la Royal Tour este formata din patru microbuze moderne, gata sa ofere cele mai bune conditii celor care aleg sa calatoreasca cu cei de la Royal Tour. Daca este sa ne luam dupa ceea ce spun cei care au calatorit cu ele, putem spune ca Royal Tour este cel mai indicat nume la care putem apela daca avem nevoie de servicii de transport Romania Germania.

Transport Germania Romania in cele mai bune conditii

Cei de la Royal -Tour.ro pun un accent foarte mare pe confortul si siguranta celor care aleg sa calatoreasca cu ei, drept pentru care calatoria se efectueaza exclusiv cu microbuze Mercedes, de patru stele. Aceste microbuze sunt echipate cu cateva dotari suplimentare importante care vor face ca drumul pana acasa sa treaca imediat, printre acestea numarandu-se aerul conditionat, scaunele rabatabile sau sistemele audio si video.

Royal Tour mai ofera un avantaj foarte mare atunci cand vorbim despre aceste servicii de transport Germania Romania, si anume transportul de la adresa la adresa. Ceea ce inseamna ca nu va mai trebui sa va stresati deloc din aceasta cauza, microbuzul lasandu-va chiar la adresa de destinatie dorita. Preturile practicate sunt unele dintre cele mai bune de pe piata, raportate bineinteles si la calitatea serviciilor de care veti beneficia. Este important de stiut ca in pretul biletului intra si un bagaj de pana la 50 de kilograme!

In cazul in care sunteti tentati sa calatoriti cu cei de la Royal Tour, nu ezitati sa intrati in contact cu ei pentru a afla toate detaliile de care sunteti interesati. O echipa de asistenta este disponibila non stop atat pentru informatii, cat si pentru rezervari. Puteti intra in contact cu operatorii atat prin telefon, cat si prin e-mail sau prin formularul de pe site.


Previous Prajituri care reflecta individualitatea
Next Alegerea lampii cu uv pentru unghii