Rupe monotonia și încearcă cele mai noi modele de rame pentru ochelari de vedere


Ochelarii de vedere fac parte din viaţa ta de atât de mult timp încât nici nu îţi mai aminteşti cum era fără? Nu există zi în care să nu îi foloseşti şi deja ai încercat toate modelele de pe piaţă pentru a mai schimba cât de cât rutina purtării lor zilnice? Dacă da, atunci înseamnă că vei fi încântat de oferta celor de la OPTIblu. Pentru că a pregătit o colecţie întreagă de rame pentru ochelarii tăi de vedere care să le redea acestora prospeţimea. Aşa că de acum poţi să rupi monotonia ori de câte ori simţi nevoia apelând la modelele de la OPTIblu.

Cum să ieşi din anonimat cu ramele pentru ochelari de la OPTIblu

         Purtarea ochelarilor de vedere zi de zi poate fi nu numai obositoare dar şi destul de monotonă, generând, inevitabil, o rutină care ajunge de foarte multe ori nu numai să plictisească, dar chiar să şi reducă încrederea de sine. Purtarea zilnică a aceloraşi ochelari de vedere contribuie la o imagine destul de monotonă şi uniformă a celor care se folosesc de astfel de accesorii. Şi, de foarte multe ori şi schimbările de look dacă nu trec chiar neobservate datorită acestei uniformităţi pe care ochelarii de vedere au puterea de o imprima imaginii, nu sunt niciodată la fel de spectaculoase ca atunci când nu eşti nevoit să porţi acest accesoriu.

O ţinută care pe manechin pare că ar avea forţa să te transforme în alt om, pe tine pare a avea efectul invers: în loc să te transforme ea pe tine în alt om, o transformi tu pe ea, în tine. Şi până şi o coafură nouă pare să aibă parte de acelaşi regim. De ce? Pentru că ochelarii de vedere devin, de regulă, emblematici pentru purtători şi se comportă ca o marcă distinctivă a acestora care ajunge să definească nu numai imaginea unui individ, ci chiar şi persoana sa. Din acest motiv este destul de greu să rupi monotonia look-ului care ajunge, mai devreme sau mai târziu nu numai să te indispună, dar chiar să îţi şi afecteze încrederea în sine.

Din acest motiv, OPTIblu a creat o colecţie de rame pentru ochelari de vedere care te scoată din anonimat ori de câte ori vei avea această nevoie. Cu ochelarii aceștia îţi poţi schimba look-ul şi recâştiga totodată încrederea în sine. Pentru că dacă vrei să învingi toate neajunsurile pe care ţi le-a adus purtarea timp îndelungat a ochelarilor de vedere, soluţia nu este în schimbarea coafurii sau a vestimentaţiei, ci a ochelarilor. Mai exact a ramelor acestora.Percepţia umană funcţionează, de regulă, plecând de la un centru de interes dinspre care se dispersează. Atunci când percepem ceva, întotdeauna tabloul în întregimea lui pornind de la un element central. Şi, la fel se întâmplă şi în cazul tău, în care ochelarii de vedere sunt cei asupra cărora se centrează privirea celor din jur ajungând să fie definitorii pentru imaginea ta, oricare ar fi aceasta. Iar dacă până acum acest lucru te-a defavorizat, de acum încolo acest lucru va fi, cu siguranţă, un real avantaj. Pentru că ramele pentru ochelari de vedere de la OPTIblu îţi vor redefini look-ul şi te vor scoate din anonimat redându-ţi nu numai stilul, dar şi personalitatea şi buna dspoziţie. Aşa că dacă vrei ca acestea să fie caractreisticile care să te definească de acum încolo, alege ramele pentru ochelari care să îți aducă exact ce dorești.


Previous Cum sa alegi cadoul potrivit pentru ea?
Next Philips Audio lansează căștile wireless PH805, dotate cu tehnologia de anulare a zgomotului