S-a intors iarna


vine iarna

S-a intors exact ca anul trecut si a lovit la fel de puternic. Joi seara era putin frig insa nu mi-am inchipuit ce va putea urma a2-a zi asa ca ieri drumurile catre oras au fost blocate deci adio scoala, nimic de obiectat aici. Insa, ma supara foarte tare masinariile de dezapezit.

Cum va spuneam in: asta avem cu asta defilam, ma asteptam sa vad utilaje mai noi anul  acesta insa nu a fost asa, poate prin alte localitati si orase or fi.

Ieri chipurile am vazut un buldozer mai nou ce a scos zapada dupa strazi pentru a putea circula oamenii dar pentru largirea drumului astazi de la prima ora au trecut 2-3 masini (lame) acoperite de rugina, zgomotoase care polueaza cat o flota de Logan-uri la un loc.

La TV politicienii se cearta intre ei pentru a vedea a cui e vina ca nu stiu cate localitati au ramas fara curent mai bine de 24 ore, am avut si eu ceva probleme ieri, mici socuri de curent si am stat fara internet si cablu 2-3 ore insa totusi pot sa spun ca la mine a fost lux fata de alte localitati din Vrancea.

Voi cum va descurcati cu zapada?

Previous Prosti la TV
Next Cum se astupa gropile in NewYork