S3 si fotbalul in curtea scolii


scolari la scoala

Pentru inceput, Salut! Ma numesc Marian Laurentiu am 18 ( fara cateva zile) si sunt noul “pertinent” al acestui blog. Sunt o fire cu un simt al umorului dezvoltat, cu seriozitatea la alegere si dornic de a-mi face prieteni si a avea un inceput in ceea ce priveste blogging-ul. Mai multe ce sa zic, sper sa ne cunoasteam mai bine pe parcurs si sa ne intelegem cat mai bine. Cu astea spuse, sa incepem!

Treburile stau cam asa, la liceul la care invat eu, mai exact in curtea respectiva mai este un liceu care contine si programul de gimnaziu. In fiecare zi cand scapa cohortele de “nou-nascuti”, manutele lor mici si delicate de la atat hentai nu ar trebui sa tina altceva in mana decat un pix, notita sau chestii de copilasi mici. Nici vorba! Manutele lor sunt pline de Iphone-uri, S-uri, Tab-uri si tot felul de clisee pe care noi la varsta noastra nu le aveam.

De exemplu, eu cand eram mic cautam cateva minute bune un copac care sa aiba o creanga indeajuns de buna sa se potriveasca la un joc de “pac-pac” sau dadeam cu pietricele in geam la toti prieteni sa mergem la un fotbal in curtea scolii. In ziua de azi nu este aceeasi lucru, in ziua de azi se strang 7 copilasi a caror varsta adunata da un maximum de 35 ani si hai tati sa ne jucam pe android-uri. Nu mi se pare normal, sincer! Copiii ca, copii dar ce este mai ingrijorator este modul parintilor cu, care trateaza acest fapt!

Voi ce parere aveti de acest “Big Bang” al tehnologie si cum credeti ca va afecta generatiile ce vin din spate?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous The Hangover 3 – trailer
Next Scrie povestea ta de dragoste