Sa intelegem proiectele de reacoperire a acoperisurilor din metal


blogging

Asa cum este adevarat pentru sistemele de perete din metal instalate intr-o cladire existenta, un proiect de reacoperire a unui acoperis cu metal, ofera un impact dramatic aspectului unei cladiri. Acoperisurile cu pante mici pe cladiri unde proprietarul vrea sa “schimbe estetica constructiei sau sa mute unitatile de aer conditionat”, pot fi transformate prin construirea unei zone cu panta abrupta, cu un chenar pentru a ascunde sistemul AC in sistemul de acoperis. Astfel de sisteme includ lamele pentru ventilatie.

Un alt aspect important vizeaza faptul ca pot aparea conditii neprevazute. In cazul in care o echipa de design nu are suficient timp pentru a valida pe deplin conditiile existente, aceasta pot avea parte de o surpriza. Proprietarii trebuie sa fie sinceri cu ei insisi. Daca nu este depus suficient timp si efort in investigarea conditiei constructiei existente, fonduri suplimentare de urgenta trebuie sa fie alocate pentru a putea rezolva eventualele surprize.

Uneori, o instalatie implica materiale prefabricate. Achizitionarea de produse de producator poate implica alegerea materialului rulant, care este apoi personalizat. In alegerea materialului brut, trebuie sa fii atent la detaliile de pe margini, indiferent daca este vorba despre un sistem pluvial (jgheaburi), creasta sau penetrare (tevi de aerisire, fereste de mansarda si orice altceva care se instaleaza prin suprafata acoperisului. Proiectantul trebuie sa se asigure ca detalierea este adecvata. Fie ca apelezi la producatorii care au piese personalizate care se instaleaza cu un sistem de acoperis, fie ca sistemul permite sa fie fabricat de catre contractant, este indicat sa ai un sistem pentru ca, in cazul in care exista o problema, o singura persoana este responsabila pentru intreg sistemul, astfel incat poti obtine o singura garantie pentru acesta, ca intreg.

Metalul este o solutie pe termen lung
Este de asemenea important pentru proprietari sa se asigure ca deciziile bazate pe costuri nu prezinta detalii trecute cu vederea. De multe ori companiile ce comercializeaza materiale pentru acoperis au o forta de vanzari puternica si te vor putea ajuta. Astfel, echipa poate reveni asupra obiectivelor stabilite si poate descoperi daca materialul intruneste obiectivele initiale. Uneori exista o problema bugetara, iar echipa intelege ca proiectul trebuie redus in dimensiuni.

Exista, de asemenea un pericol ca propritarii sa devina prinsi in economiile de pret in ceea ce priveste „valoarea ingineriei”. Aceasta este cea mai mare cadere a pietei publice: de cele mai multe ori proprietarii achizitioneaza mai putin decat au nevoie.


Previous Este sistemul tau de aer conditionat gata pentru a fi inlocuit?
Next 5 beneficii ale artelor si lucrului manual in dezvoltarea copiilor