Samsung Galaxy S9 cel mai rapid smartphone


Smartphone-ul nu mai este doar un telefon mobil pe care il utilizam pentru a efectua apeluri telefonice ci este din punctul meu de vedere un mini laptop. Avand in vedere acest lucru, viteza de rulare a smartphone-ului a devenit unul dintre cele mai importante criterii de care tinem cont in momentul in care achizitionam un telefon mobil. Noul Samsung Galaxy S9 nu doar ca tine cont de acest lucru ci ofera utilizatorilor de smartphone-uri cel mai rapid telefon mobil inteligent lansat pana in acest moment de o firma de telefoane mobile. Acest lucru este de fapt si unul dintre motivele pentru care Samsung Galaxy S9 este cel mai performant telefon mobil, indiferent din ce punct de vedere este analizat. Rapiditatea pe care o ofera acest model de telefon mobil se datoreaza procesorului cu care este dotat acest model de telefon mobil. Acesta este un octa core cu 4 nuclee ce au o frecventa de 2.9 GHZ si 4 nuclee ce au o frecventa de 1.9 GHZ.

Datorita acestui model de procesor, Samsung Galaxy S9 este mult mai rapid decat multe modele de laptop, ceea ce cu siguranta este un lucru la care nu ne-am fi gandit in urma cu cativa ani si unul dintre motivele pentru care Samsung Galaxy S9 merita toata aprecierea. Acest model de procesor nu doar la raspunsul prompt pe care il ofera in momentul in care deschidem anumite aplicatii ci ajuta si in timpul filmarii 4K ce se poate realiza cu acest model de telefon mobil. De asemenea, procesorul cu care este dotat Samsung Galaxy S9 ofera posibilitatea de a download-a la o viteza de 1.2Gbps si un upload la o viteza de 200Mbps ceea ce face ca acest telefon mobil sa fie cel mai bun model de telefon mobil si atunci cand vine vorba despre viteza de internet.

In concluzie, Samsung Galaxy S9 este cel mai performant telefon mobil lansat pana in acest moment pe piata de o firma de telefoane mobile, lucru care era de asteptat avand in vedere istoricul acestei companii. Avand in vedere performantele acestui model de telefon mobil este necesara utilizarea unei huse Samsung Galaxy S9 pentru a oferi o protectie sporita acestui model de telefon mobil.


Previous Ceasul de mana trebuie ales in functie de evenimentul la care participam
Next Chestionare auto online de completat inainte de examenul pentru permisul auto