Sanito ofera cosuri de gunoi la standarde europene


blogging

Cu totii ne confruntam zilnic cu gunoiul. Asta pentru ca omul este singura fiinta de pe pamant care produce gunoi. Insa, a arunca gunoiul nu este atat de simplu. Multi dintre noi nu au nicio idee cum se face asta. Pare amuzant, nu? Ei bine, nu este asa. Modul in care aruncam gunoiul este extrem de important. Indiferent daca vorbim de gunoiul menajer, ori de cel format din obiecte refolosibile, felul in care il depozitam constituie un aspect destul de important. Separarea deseurilor este una din marile probleme care da mari batai de cap tuturor. Populatia trebuie educata in sensul colectarii selective si asta nu este usor. Lipsa unei educatii inca de la cele mai fragede varste duce la o ignorare totala a acestei actiuni desi pe piata exista cosuri colectare selectiva.

Ce inseamna colectarea selectiva? Inseamna ca deseurile menajere sa fie aruncate intr-un anumit loc, iar deseurile ce mai pot fi folosite ( gen hartie, plastic, metal, carton, sticla) in locuri separate. Prin colectarea selectiva putem salva paduri intregi de la taiere si putem lupta impotriva incalzirii globale. Acest proces incepe prin achiztionarea unor cosuri gunoi speciale pentru colectarea selectiva  Acestea se pot cumpara de la magazine specializate precum sanito.ro. Este unul din cele mai importante si apreciate magazine din tara. Pe site sunt disponibile inclusiv eurocontainere si pubele. Sunt cosuri de gunoi pentru oricine. Pentru firme, chiar si pentru cele mai mari corporatii, institutii publice, parcuri, scoli, gradinite si chiar pentru propria casa.

Iata cateva exemple de cosuri de gunoi, la sandarde eruopene, disponibile la sanito.ro:

– Geneve SS. Este un set de reciclare cu look modern din otel inoxidabil si pietre decorative. Avand un aspect atat de elegant, nu poti spune din prima ca este un cos de reciclare. Insa GENEVE SS asta este: cos pentru colectarea selectiva a deseurilor. Este realizat pentru a satisface cerintele actuale: design modern si compartimente separate pentru colectarea deseurilor. GENEVE SS este realizat din otel inoxidabil care are proprietati anti-amprente. Fiecare dintre cele 3 compartimente individuale este prevazut cu inele pentru prinderea sacilor de gunoi, astfel incat sa poata fi curatat cat mai usor.

– Cosuri Belvedere SST. Belvedere SST. este unul dintre cele mai noi modele de cosuri de gunoi destinate reciclarii, care pot transforma activitatea de reciclare in ceva extrem de distractiv. Acest model are un design unic si modern. Acesta este ideal pentru statii, locuri aglomerate, stadioane, centre comerciale, aeroporturi, birouri, etc. Este un cos din inox. Orice culoare din spectrul RAL este disponibila pentru capace. Se pot adauga etichete speciale pentru semnalizarea corecta a deaeurilor, cum ar fi Plastic/ Metal, Hartie, Sticla, Gunoi/ Menajer. Marimile standard sunt 35L, 60L si 100L, iar marimile personalizate sunt disponibile la comanda). Caracteristicile produsului le reprezinta inelele pentru prinderea sacilor de gunoi. Capacele sunt detasabile pentru inlaturarea usoara si curatarea eficienta a gunoiului. Acest cos poate amplasa in interior, cat si in exterior. Personalizarile se pot face astfel: dimensiuni, capacitate, numar de compartimente, etichete etc.

Pe site sunt disponibile foarte multe alte modele de cosuri de gunoi si pentru colectare selectiva. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe sanito.ro si sa iti alegi ce ti se potriveste.


Previous Ce iti trebuie pentru amenajarea gradinii
Next Cum alegem prizele Bachmann