Sarbatorile vin, sarbatorile trec


vin sarbatorile

Odata cu Sfantul Ion au trecut si sarbatorile de iarna si tare ma bucur pentru sincer m-am cam saturat de toate mesajele, de toate mancarurile specifice, de muzica sfecifica ce canta prin magazine si de multe altele.

Vreau sa inceapa scoala si atunci chiar va reveni totul la normal. Aceasta saptamana a fost plictisitoare pentru mine noroc cu blog-ul ca altfel nu stiu ce faceam in afara de mici iesiri. Sarbatorile pentru mine uneori sunt foarte plictisitoare si am constatat ca in acelasi an am facut acelasi lucru.

De Craciun am stat mereu cu familia si la revelion la fel, de cand am mai crescut si eu mi s-a permis sa il fac altundeva iar de cativa ani il fac cu prietenii, cu cei pe care ii stiu de o viata, vreo 35-40 la numar (nici nu stiu exact). Am nevoie sa schimb ceva in perioada sarbatorilor, cred ca anul ce vine voi pleca undeva la munte as vrea sa merg musai in Brasov pentru ca nu am mai fost de cand aveam 6 ani intr-o vizita la nasii de cununie al parintilor mei si nu prea mai tin minte ce fel era dar din ce am vazut in poze pe google s-au modifica foarte multe si e un oras foarte frumos.

Sigur voi putea sa plec pentru ca in vara imi voi lua permisul sau cel putin asa sper si de atunci voi putea sa colind cat vreau.

Astea fiind spuse voi ce ati facut de sarbatori?

P.S: Va place noul meu logo?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Hai la aghiasmaaaa baaaa
Next Ce vreau de la acest blog in 2013