Se merita sa luam steroizi?


blogging

Vara se apropie rapid si multi dintre noi incercam sa ne pregatim cat mai bine pentru asta…fizic. Unii incep sa mearga la sala, altii incep sa iasa la alergat si sa isi sporeasca activitatile fizice astfel incat la vara cand mergem la piscine sau la mare sa avem un corp cat de cat in regula. Totodata, multi incep sa ia steroizi pentru a-si amplifica masa musculara sau pentru o definire a corpului exact ca in reviste. Dar se merita sa luam steroizi pentru a arata bine pe moment?
Consumul de steroizi este un subiect ce trebuie tratat din mai multe puncte de vedere. Spun asta pentru ca exista persoane care chiar se simt nevoite sa foloseasca astfel de produse (sportivii), dar sunt si persoane care folosesc pe moment, si de cele mai multe ori folosesc steroizii fara a urma un ciclu bine pus la punct.
Se merita sa luam steroizi?
Daca ai de gand sa iei steroizi doar pentru doua – trei saptamani crezand ca iti creste masa musculara cheltuind bani putin si fara prea mult efort fizic si culinar, atunci te inseli… si in acest caz nu se merita sa iei steroizi.
Daca esti pasionat de culturism si vrei sa participi la fel si fel de concursuri, deja ai aflat ca toti cei de acolo folosesc steroizi precum cei de aici si ai constientizat ca daca vrei sa castigi vreun premiu, atunci trebuie sa apelezi la substantele anabolizante. Daca ai de gand sa te tii, sa continui cu acest sport si sa faci performanta, atunci da, se merita sa iei steroizi.
Daca ai doar 15-20 de ani si mergi la sala de cateva luni si vrei sa pui masa musculara mai multa intr-un timp mai scurt, nu se merita sa iei steroizi! Axeaza-te pe mancare, somn si exercitii intense.
Daca nu te incadrezi in niciuna din categoriile de mai sus, dar totusi mergi la sala de ceva timp si ai atins punctul maxim al masei msuculare pe care o poti avea pe cale naturala si doresti mai mult, iar gandurile ti se indreapta catre steroizi, trebuie sa te gandesti ca aceste substante vin si cu efecte adverse. Doar ca efectele adverse apar in general in cazurile in care se abuza de steroizi.
Doar pentru a ne bucura de o masa musculara pe moment nu se merita sa luam steroizi, fiindca efectele secundare se vor face simtite, mai ales daca nu urmam un plan bine pus la punct de administrare. Insa daca totul se face la nivel profesional si in cicluri recomandat de specialisti, atunci consumul de steroizi nu mai ridica asa multe semne de intrebare si putem sa beneficiem de efectele acestor produse.
Succesul in acest domeniu tine de moderatie si de organizare!


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Iluminarea bucatariei
Next Componentele unei biserici