Securitatea unui site


Securitatea unui site

Dupa ani si ani in care filmele pentru adulti au fost foarte denigrate de catre foarte multe persoane, au ajuns la ani in care sunt foarte apreciate din toate punctele de vedere. Aici nu ma refer la ceea ce ofer ci ma refer strict la ceea ce inseamna un site, de la contructie, la navigare si securitate. Foarte multi denigrau astfel de site-uri deoarece credeau ca primesc virusi de pe ele, deoarece le apareau pop-uri foarte multe. Ca sa va explic un lucru, aceste pop-uri chiar daca apar si in ziua de astazi sunt facute cu scop comercial, pentru ca cineva sa castige niste bani pe urma click-urilor date de dumneavoastra, nu sa va infecteze calculatoarele cu virusi.

Virusii inexistenti pe majoritatea site-urilor pentru adulti!

Securitatea unui site
Securitatea unui site

Acest lucru il spun si o sa il spun oricui, foarte multi cum ziceam mai sus au ramas cu ideea “Intri pe site adult, primesti virus!”, tin sa va contrazic, cred ca mult mai sigur este un site adult decat un site de torrente pe care uploadeaza toata lumea si face toata lumea ce vrea, pune ce virus vrea in fisiere, si asa mai departe. Acum toata lumea se axeaza pe rapiditate, si profesionalism, chiar daca este un domeniu atat de delicat, ca si porno.

Recomandarile pe internet sunt foarte multe pentru site-urile de adulti, deoarece au reusit sa isi cladeasca sisteme de securitate atat de bine puse la punct incat si mari site-uri sunt invidioase. In Romania daca scrii filme18 pe Google iti apar cateva site-uri importante, si acestea odata fiind primele in Google ne putand sa isi permita sa isi strice pozitia.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous PAL sau MDF?
Next De ce unii copii nu asculta?