Servicii funerare ireprosabile la Sincere condoleante


Moartea unui membru al familiei bulverseaza intreaga casa. Intrebarile :”De ce el?”, “De ce noi”, “Cu ce am gresit” si presupuneri care incep cu “Daca…” nu inlocuiesc nevoile pe care mortul le are, fiindca nu poate sta asa suspendat intre lumi pana acceptam noi realitatea…
Moartea este darul pe care il primim simultan cu viata si ar trebui sa ne gandim la asta, dar moartea ne tine prea ocupati, mult prea ocupati…
Asta gandesc acum, in timp ce ma indrept catre firma de pompe funebre pe care am ales-o deja si vreau sa solicit servicii sincere condoleante pentru cel care asteapta cuminte indeplinirea ritualurilor de mare trecere.


I-am ales dintre toate firmele de profil fiindca:
-au 40 de modele de sicrie din material, de culori si modele diferite, echipate cu lenjerie fina si perna eleganta si crucea va fi inscriptionata de catre ei
-au 20 de ani vechime pe piata din Romania si mii de client (supravietuitorii, evident) multumiti
-ofera servicii funerare complete, fara alte colaborari, taxe si pierderi de timp. Iau mortul de acasa, il duc la morga lor si acolo il spala, tunde, imbalsameaza si imbraca, apoi il asaza in sicriu.
-pun la dispozitie capela lor privata, o locatie de lux in care mortul, inconjurat de cei dragi petrec ultimele clipe impreuna. Nu este genul acela de capela neprimitoare, ci capela familiei fiindca te poti duce in orice moment sa faci o cafea sau un ceai la bucatarie, sa tai o prajitura, sa fumezi o tigara si sa discuti afara cu cei veniti sa aduca un ultim omagiu. Facut dupa toate standardele civilizatiei, locul unde cel drag ramane pana la calatoria catre cimitir, dispune si de toalete curate si locuri de parcare.
-asigura manipularea cadavrului si a sicriului si intocmirea tuturor actelor necesare inmormantarii.
Pentru asta am venit aici si sunt primita cu toata politetea si intelegerea, incat pret de-o clipa uit durerea. Sunt invitata in zona de primire clienti si mi se ofera consiliere gratuita.
Mi se spune ceea ce este de facut, mi se prezinta detaliat serviciile si tarifele. Iata planul de actiune:
-ei vor ridica trupul neinsufletit de la domiciliu sa il pregateasca, iar eu aleg sicriul cu lenjeria si crucea inscriptionata
-ei se vor ocupa de certificatul de deces si de adeverinta de inhumare si de toate pregatirile
-noi vom veni noptile la capela si suntem invitati sa ne simtim ca acasa.
-ei vor transporta sicriul la cimitir si vor asigura manipularea.
Acestea au fost discutiile teoretice, iar rezultatul a fost peste asteptari.
Am avut timp sa ne reculegem, sa ne pregatim sufleteste, cat ei s-au ocupat cu responsabilitate de toate. Nici macar dupa certificatul de deces nu am alergat. Am avut timp sa ne plangem mortul si sa discutam despre amintirile frumoase pe care ni le-a lasat.
Serviciile au fost la superlativ, termenii contractului respectati pana la ultima litera. Punctuali, au venit la ora stabilita. Masinile straluceau de curatenie si soferii aveau o atitudine sobra, potrivita momentului.
Daca Sincere Condoleante nu ar fi existat, ar fi trebuit sa se nasca un om generos, care se gandeste la cele mai grele momente din viata unei familii si sa inventeze aceasta firma care ofer servicii premium in ceasuri de mare cumpana sufleteasca.

Previous Pensiunea noastra infloreste ca o margareta
Next HP lansează o nouă gamă de echipamente inovatoare OMEN, dedicată excelenţei în gaming