Servicii utile pentru antreprenori


Oricine isi deschide o afacere trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare, deoarece va avea mult de alergat si va pierde timp pretios din cauza birocratiei. Orice roman, indiferent ca isi deschide o firma sau are nevoie de o simpla adeverinta, de la o institutie a statului, stie ca va trebui sa stea la cozi, sa isi puna nervii la incercare si asa mai departe.

Pentru a veni in ajutorul viitorilor patroni, dar si in ajutorul celor care detin deja o firma, a luat nastere o companie care sa rezolve toate problemele legate de birocratie. Este vorba despre Fabrica de Firme. Vorbim despre o echipa cu peste 10 ani de experienta si peste 10000 de firme si companii infiintate. Personalul de la Fabrica de Firme are ca scop consilierea si asistarea totala a celor care isi doresc o infiintare SRL D sau o schimbare sediu social. Acestea sunt doar doua dintre serviciile oferite de firma mai sus amintita.

Daca luam serviciul de infiintare SRL trebuie sa stim ca este o diferenta intre SRL-ul simplu si SRL D. Primul este cea mai raspandita forma juridica si are o raspundere limitata a asociatilor. Asociatii sunt responsabili doar in limita aportului lor in cadrul societatii. SRL D, desi este tot o societate comerciala cu raspundere limitata, se adreseaza mai mult tinerilor antreprenori si ii scuteste de la plata anumitor impozite si taxe.

Pentru a infiinta cele doua tipuri de societati, clientii trebuie sa ia legatura cu reprezentantii Fabricii de Firme. Acestia le vor comunica ce documente sunt necesare si vor stabili o intalnire cu ei. Fabrica de firme se va ocupa de absolut orice, de la intocmirea dosarului, redactarea anumitor documente, unde este cazul, depunerea dosarului la institutiile abilitate, ridicarea lui si pana la inmanarea dosarului catre client in momentul in care totul este rezolvat. Totul se face contra unui onorariu modic.

Alte servicii oferite de Fabrica de Firme sunt: infiintare sucursala, infiintare PFA, infiintare filiala, deschidere punct de lucru, modificare obiect principal de activitate, inregistrare OSIM, cesiune parti sociale, recodificare CAEN si multe altele. Practic, tot ce tine de partea juridica, administrativa sau contabila a unei firme, poate fi rezolvat, rapid si porfesionist, cu ajutorul Fabricii de Firme.


Previous Sa vorbim decent despre lucruri delicate!
Next Anvelope de calitate pentru masina ta!