Sfaturi in alegerea firmei de rent a car in Oradea


In Romania sunt atat de multe firme de Rent A Car din care poti sa alegi incat procesul de decizie este ingreunat de numarul de oferte cat si de criteriile dupa care sa alegi firma de rent. De aceea Rent Xpert Oradea iti vine in ajutor cu servicii profesionale de rent a car dar si cu cateva sfaturi in legatura cu alegerea firmei de rent.

Inainte de a merge la firma de inchirieri, vezi ce tip de masina ai avea nevoie – poate vei avea nevoie de o masina mica daca tu vei fi singurul calator din masina. Sau poate vei avea nevoie de o masina mai mare daca tu vei avea alti pasageri si multe bagaje de inchiriat.

Vezi de cat spatiu vei avea nevoie pentru calatoria ta si alege masina in functie de spatiul necesar.

Te sfatuim sa alegi o masina mai veche de 3 ani pentru ca astfel vei reduce semnificativ costurile. Firmele de rent a car tin mult de preturile ridicate la masinile noi pentru ca vor sa aiba grija de ele. Ei bine daca vei alege o masina cu vechime > 3 ani dar cu aceleasi dotari cu siguranta vei avea de castigat la buzunar.

Asigura-te ca masina de inchiriat va avea asigurarea si CASCO la zi. Este bine sa verifici acest lucru in prealabil pentru a te asigura ca ai facut cea mai buna alegere.

Limita de kilometrii – unele firme de rent a car taxeaza in plus atunci cand depasesti un anumit numar de kilometrii. AStfel alege o firma de rent a car care iti ofera kilometrii nelimitati.

Dotari extra – este bine sa constientizezi de ce dotari extra vei avea nevoie cand alegi firma de rent a car. Poate vei avea nevoie de gps, sau de scaun de copil. Fa o lista cu dotarile extra de care ai nevoie si asigura-te ca firma de rent a car ti le poate oferii.

Pe Expert Auto Rental vei gasi o gama variata de masini de inchiriat la standarde inalte.

Vezi si site-ul www.rentacardeva.ro pentru a alege o masina de inchiriat in Deva.


Previous Ce magazine participa la Black Friday 2018?
Next Ultrabook-ul - cel mai bun laptop pentru majoritatea utilizatorilor