Sfaturi pentru SEO deseori ignorate de webmasteri


SEO

Care sunt cele mai bune metode de a face optimizarea site-urilor, sau SEO pe scurt? Ai vrea sa stii care sunt cele mai noi tehnici pentru SEO, pentru a obtine mai mult trafic din motoarele de cautare? Cred ca deja ai citit destule articole despre backlinkuri, inscriere in directoare web, social media, optimizarea on-page si off-page, optimizarea imaginilor si asa mai departe. Probabil le cunosti mai bine decat mine. Cum ramane insa cu metodele ignorate de webmasteri?

Majoritatea incearca toate metodele gasite pe internet, folosesc metode atat etice cat si mai putin etice (whitehat/blackhat), programe si metode automate de promovare, insa multi ignora cel mai important lucru, si anume vizitatorii. Inainte de a te apuca sa faci optimizarea unui site, trebuie sa te gandesti ce vizitatori doresti sa ai, si cum sa faci continutul cat mai interesant si mai accesabil pentru ei.

Foloseste un design placut ochiului, fa in asa fel incat informatia sa fie accesibila cu un click, textul sa fie bine organizat in pagina si legibil, folosese si imagini/videoclipuri deoarece nu toti vizitatorii doresc sa citeasca articole de peste 500 de cuvinte.

Pentru o promovarea SEO a site-ului iti recomand SEO Cluj.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Exercitii pentru abdomen neobisnuite, care functioneaza!
Next escort London– adevarata lor identitate