Si uite asa am ramas fara telefon…


pierdut telefon samsung

Astazi am trait o experienta foarte neplacuta si anume pierderea unui telefon, sunt foarte trist pentru ce s-a intamplat dar mai ales pentru cartela si cardul de 8GB plin cu muzica si poze, noroc ca am pozele si unele melodi. Sa va povestesc patania, ca e cu dublu inteles.

Azi pe la ora 10 m-am dus cu un prieten la o cafenea din fata liceului pentru a-mi savura cafeaua si a juca o carte sau o tabla. Acolo ni s-a mai alaturat o prietena cu care am jucat table vreo doua ore, pe la 12-1 au venit si colegi de-ai mei si o gasca de baieti ce jucau carti la o masa si astfel s-a  cam umplut cafeaneaua.

Pe la 1 si ceva m-am dus la baie si am luat si telefonul cu mine pentru ca asa fac mereu si in timp ce ma usurez si ma spal pe maini il tin in buzunar sau pe un pervaz, astazi l-am pus pe pervaz si acolo a ramas. Am mers la masa mea m-am luat cu tablele cu glumele etc. In acest timp a intrat un baiat la baie pentru ca l-am vazut apoi a plecat imediat, atunci am inceput sa caut, am cautat prin baie, pe sub masa, prin geanta/geaca dar nimic.

Am iesit pana afara iar acel baiat era in fata liceului cu un prieten de-al meu si l-am intrebat daca a vazut sau luat ceva insa s-a jurat ca nu a gasit nimic, a spus ca daca era sa fie la el mi-l dadea. Ce puteam sa fac ? sa il caut prin buzunare? pana la urma la gasit (daca ar fi la el). Si uite asa am ramas fara telefonul meu Samsung Galaxy GT-I5500.

Daca va incerca sa il vanda sau il va folosi voi afla sigur pentru ca am doi amici ce il cunosc bine, e pacatul lui ca s-a jurat si ca a mintit. Nu vreau sa acuz insa presim ca la el ar putea fi mai ales ca am incercat sa sun dupa ce a plecat el si “A-ti sunat in reteau Cosmote”. Asta e, pana la urma e vina mea. Am luat mustrari de la ai mei si asta a fost, pacat acum ca nu am telefon si nu dispun de bani momentan sa imi cumpar. Voi contacta cateva magazine online pentru a-mi oferi un telefon in review si apoi sa ramana la mine, devenind un partener al magazinului, voi incerca, daca nu ramane doar sa dau bani.

Inca ma uimesc oamenii, cum se pot jura ei ca nu si nu, pentru ce? 250 de lei? cam atat ar valora telefonul pentru ca e vechi de 2 ani si nu arata superb.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous De maine o iau din loc
Next Emo revine