Singapore


blogging

Singapore este fara lipsa de modestie un oras superb. Daca ai timpul si energia necesara sa il vizitezi, vei ramane cu adevarat uimit. Ce gasesti aici?

Multe centre universitare si culturale, galerii de arta si muzee si edificii precum – Moscheea Alba si Moscheea Sultan, alaturi de Templul hindus Sri Mariamman si Templul virtutii si o multitudine de statui dedicate lui Buddha. Amintirea cea mai vie cu care am ramas din acest concediu este verdele pe care il intalnesti la tot pasul, avand in vedere ca are nu mai putin de 50 de parcuri si 4 rezervatii naturale. Trebuie sa te organizezi astfel incat sa vezi Gradina botanica, Hort Park, Rezervatia MacRitchie sau Timah Bukit.

Ca oras Singapore are bile albe la curatenie si siguranta turistilor. Daca esti in cautare de experiente unice, aici gasesti cu siguranta doza de adrenalina pe care o doresti. Poti alege intre scufundari alaturi de rechini, explorarea imprejurimilor cu bicicleta sau o vizita de neuitat (Night Safari) la gradina zoologica. Ca zone incearca sa nu ratezi Financial District (zgarie-nori si cladiri moderne), Chinatown (cladirile foarte vechi), Arab Street (Moscheia Sultanului este impresionanta) si Orchard Road – liber la cumparaturi.

Singapore nu se compara cu nimic din ceea ce ai vazut in alte parti si de aceea merita efortul finaciar. Daca vrei totusi sa economisesti ceva bani poti sa incepi de la biletul de avion. Daca il cumperi cu cel putin 4 luni inainte si cauti pe http://www.traveldesk.ro/ ai sansa de a achizitionezi un bilet la pretul de 686 EUR, adica exact cat am dat eu pe al meu. Cu bani economisiti am facut un „Night Safari” incantator.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Nuremberg
Next Palermo