Solutia care satisface cerintele business-ului modern


The newspaper LATEST NEWS with the headline BIG NEWS and coffee

Marketingdirect este locul la care multe business-uri apeleaza pentru o baza de date cu lista firmelor si informatii firme pentru a-si mari portofoliul de clienti.

Ideea celor de la Marketingdirect a dat roade, deoarece este o metoda foarte rapida de a obtine date de contact, confidentiale in alte situatii, ale firmelor din Bucuresti si intreaga Romanie. Solutia ingenioasa de a vinde informatiile de contact dar si date despre firma cum ar fi cifra de afaceri, numarul de angajati si tot ce tine de firma respectiva a dat roade, deoarece business-urile care sunt la inceput sau activeaza de ceva vreme in lumea afacerilor au nevoie de o actualizare rapida cu clienti sau colaboratori noi.

Marketingdirect furnizeaza pachetele cu bazele de date ale firmelor in format digital, acestea fiind MSExcel sau Access, deoarece este o metoda rapida de a stoca fisierele in mai multe unitati periferice simultant.

Acuratetea bazelor de de la Marketingdirect este de peste 90% iar in caz ca unele date nu coincid, Marketingdirect isi asuma intreaga responsabilitate si vor rectifica lucrurile personal.

Aceasta noua metoda de a face business chair de la tine de acasa are foarte mult succes in special in randul tinerilor investitori, deoarece aceaste baze de date le permit sa acceseze noi parteneriate intr-un timp mult mai rapid.

Cel mai des folosite din bazele de date furnizate de Marketingdirect sunt adresele de e-mail, acestea sunt alternativa moderna a unei scrisori de intentie sau unei propuneri pentru o viitoare colaborare.

Cu ajutorul firmelor precum Marketingdirect nu este greu de crezut ca Romania ar putea deveni in scurt timp un mic paradis al business-urilor internationale.

Astfel de metode sunt preferate chiar si in randul afacerilor mai vechi, deoarece patronii incearca mereu sa se update-ze noilor tendinte in materie de afaceri si din mediul virtual.

Recomand firmelor serviciile celor de la Marketingdirect pentru solutii rapide si eficiente!


Previous Esteto - locul ideal pentru consumabile medicale
Next Sisteme automatizate de cea mai buna calitate