Stickere pentru pereti


blogging

Acum este mult mai usor sa iti personalizezi locuinta cu ajutorul Colantari Design care propune o gama foarte variata de stickere pentru pereti, ideale in orice incapere, de la bucatarie, la baie, living sau dormitor.

Mai multe economii

De multe ori cei care isi doresc sa schimbe aspectul unei camere apeleaza la zugravirea acesteia, insa aceasta procedura nu numai ca este costisitoare, dar implica si foarte mult timp si dezordine, fiind un adevarat disconfort pentru proprietari. In schimb, pentru a lipi pe pereti stickere nu este nevoie decat de putina dexteritate si atentie, in timp ce preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si variaza in functie de model, dar si de dimensiunile alese.

Diversitate

Se pot alege stickere care sa acopere in intregime un perete, caz in care este nevoie de asistenta unei persoane pentru ca efectul obtinut sa fie cel dorit, insa exista si alte modele, de dimensiuni mai mici care pot sa schimbe atmosfera din incapere. De la mesaje si citate, la personaje din desene animate, animale, plante, masini, peisaje, gama este foarte variata si cu siguranta la Colantari Design se va gasi modelul preferat pentru oricine.

Ideale oriunde

Copiii vor fi cei mai bucurosi atunci cand vor avea ocazia sa isi personalizeze camerele, insa stickerele pentru pereti sunt ideale atat in dormitorul parintilor, cat si in living, in timp ce foarte populare sunt si cele destinate bucatariei.

Durata de viata

Pe langa faptul ca acestea nu afecteaza varul aplicat pe pereti, ci mai degraba il protejeaza impotriva prafului si murdariei, autocolantele presupun si un adeziv special care nu lasa urme la dezlipire. Durata de viata a acestora variaza in functie de tipul ales, insa intotdeauna poate fi vorba de cativa ani, timp in care stickere se vor prezenta in cele mai bune conditii, aducand un plus de personalitate fiecarei locuinte.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous 3 atractii de neratat in Mexic
Next Cum pot gasi apartamente de inchiriat/cumparat in Sibiu