Supramax articulatii


blogging

Din cauza durerilor articulare, in ultimii ani, tot mai multe persoane ajung la medic. In Europa, tara noastra se afla in locurile fruntase in ceea ce priveste gradul de raspandire al afectiunilor articulare, al osteoartritei, reprezentand 4% din intreaga populatie.

Supramax ajuta la imbunatatirea starii articulatiilor, fiind o inovatie recenta in industria farmaceutica, incetineste procesul de distrugere al oaselor, continand cea mai mare doza de colagen hidrolizat, existenta pe piata.

De obicei, cea mai afectata zona o reprezenta genunchiul. Un prim simptom il reprezinta zgomotele, in special atunci cand facem un efort fizic sustinut.

In cazul in care rotula nu este aliniata perfect, ea poate freca pe tesuturile care o inconjoara, producand un puternic disconfort.

Una dintre cele mai grave boli, o reprezinta artroza, ea progreseaza in timp, fiind o boala cronica. In urma studiilor, s-a constatat ca administrarea de Supramax, reduce inflamatiile, previne evolutia acestei afectiuni, avand efecte benefice.

Exista si unele semne, care ne pot pune pe ganduri si de aceea, cel mai indicat este sa consultam un medic specialist, daca avem oricare dintre simptomele mai jos enumerate:

–    imposibilitatea de a misca normal o articulatie;

–    inflamarea uneia sau mai multor articulatii;

–    febra nejustificata, scadere in greutate corporala sau slabiciune asociate cu durerea articulara;

–    dureri recurente sau sensibilitate dureroasa articulara;

–    rigiditate matinala prelungita;

–    inrosirea si caldura locale obiectivate la nivelul unei articulatii;

Daca orice simptom, apare brusc si nu in urma unui efort si dureaza mai mult de 2 saptamani, este bine sa actionam cu responsabilitate, deoarece putem preintampina unele afectiuni mai serioase. Tratarea eficienta, duce la refacerea articulatiei, chiar si orice inflamatie poate fi adusa la normal. Insa, exista riscul ca un tratament sa fie facut timp indelungat, deoarece unele afectiuni au un caracter recurent.

Este bine sa cosnumam alimente cat mai sanatoase, sa facem miscare zilnica, sa mancam multe fructe si legume; un stil de viata sanatos poate preveni multe afectiuni, de la cele mai diverse.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Audit si consultanta de mediu
Next Deblocam usi