Termin liceul dar dupa ce fac ?


cariera

Astazi stateam si ma gandeam cat de repede a trecut aceasta saptamana, primul semestru al clasei aXI-a si mai bine de doi ani de liceu. Timpul trece foarte repede iar eu inca nu am un plan de viitor.  Mereu profesorii ne-au intreaba ce vrem sa facem, unii deja stiu insa eu eram pe dinafara subiectului, dar de acum le voi spune:

Ca vreau sa termin liceul, sa obtin diploma de 12 clase + un atestat (oferit de liceu) si de ce nu diploma de BAC. Dupa voi sta acasa sigur cheltuind putinii bani pe care ii ofera statul sub numele de somaj, in jur de 200 de lei lunar, chit ca voi umbla foarte mult sa fac dosarul de somaj voi face toate eforturile din lume doar sa ma simt bine ca primesc bani de la stat.

Cu banii de la stat si din ce mai fac pe internet imi ajunge de un trai decent. In tot acest timp de un an imi voi pune la punct proiectele actuale daca vor mai fi pana atunci si nu le voi vinde, posibil sa ma apuc si de altceva in tot acest timp. As vrea ca in aceste 12 luni sa fac in asa fel incat ca internetul sa imi ofere toate satisfactiile financiare si sa nu fiu nevoit sa lucrez pe 900 de RON ca electrician, depanator sau alte minuni.

Stiu sigur ca nu vreau sa fac facultate, cel putin nu pana la 20-21 de ani. Vreau sa imi traiesc cei mai frumosi ani in linistie, dupa atatia ani de scoala am nevoie de un repaos.  Cam asta este ceea ce vreau sa fac in viitor.

Voi ce ziceti? facultati, studii superioare sau ca mine?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Cum am luat azi nota 3 la limba romana
Next Eu + armata = masina de lupta