Tonuri de apel


Nu stiu daca mai sunt asa la moda cum erau odata tonurile apel. Imi aduc aminte de vremurile cand eu si toti prietenii mei cautam cele mai interesante tonuri de apel sa ne punem pe telefoane care erau simple la acea vreme si cine avea MP3, card sau eventual si conexiune Bluetooth avea deja un avantaj foarte mare.

Toti cautam ringtonuri gratis pe atunci si ne sunam intre noi sa auzim cum suna telefoanele :). Acum vremurile s-au mai schimbat si multi lasa tonurile de apel setate initial de telefon si nu prea mai sunt asa interesante.  Eu spre exemplu am inceputul unei piese de-a lui Chimie care imi place mult iar la mesaj un “bip” din telefon.

Imi plac oamenii carora le mai suna telefonul ca fixul, mereu ma amuza insa am o cunostinta (fata) ce are si la apel si la mesaj si la alarma tonuri de apel cu Connect-R , 3 melodii diferite de ce numai ea stie dar banuiesc ca ii place mult sau asa ceva oricum e nebunie cand ii suna telefonul.

Oricum cred ca tonurile de apel sunt si vor ramane in continuare o necesitate si vor fi la moda mereu, care mai de care mai interesante.

Previous Cum sa iei un apartament
Next Bilete spre Roma si Lefkada