”Trece tineretea pe langa tine”…


Aveam 25 ani si nu aveam bani sa-mi cumpar o pereche de ciorapi, daca mi se rupeau cei din picioare. Angajarile se faceau pe criteriile nepotismului, iar eu luptam in zadar sa-mi gasesc un loc sub soare.
Nascuta intre lumi, eram cand de moda veche in privinta conceptiilor, cand moderna, numai cu imbracamintea pe care o aveam imi era tare rusine. Imi puteam numara pe degete bluzele si fustele, aveam o pereche de pantofi, de sandale si de cizme, iar geanta mi-o schimbam cand se rupea.
-Trece tineretea pe langa tine, mai fata, imi spunea cu repros cate un barbat pofticios pe care il refuzam cand imi porpunea sa-i fiu asistenta personala! Mai tarziu, ai mai dori sa-ti mai faca un barbat ca mine o asemenea propunere.
Ma dezgusta profund, dar imi mascam sentimentele sa nu-l ranesc, Cunosc mentalitatea acestor masculi. Isi tin amantele 5-6 ani pana se satura de ele, apoi cauta alta prospatura…Si ce pierdeam eu ca-l refuzam? Supliciul de a accepta pe cineva care iti provoaca repulsie pentru un trai mai bun. Chiar era mai bun in aceste conditii? Imi doream sa fiu independenta, de aceea invatasem pe rupte, eram constienta ca sunt inteligenta si ma adaptasem si lipsurilor.
-Eu ca tine mai gasesc cu sutele, dar tu ai sa ramai saraca toata viata cu prostiile pe care le ai in cap!
Asta cu: „Eu ca tine mai gasesc cu sutele” ma scotea din sarite fiindca mai sunt fete frumoase pe lume, mult mai frumoase ca mine, dar talent si inteligenta ca mine, nu poseda sute de fete. In fine, nu ar fi inteles si de m-as fi straduit sa-i explic. Pentru astfel de oameni, o fata frumoasa se reduce la un trup pe care iti pui amprenta pentru o vreme.
Si ca sa nu treaca tineretea pe langa mine si sa raman aceeasi fata saraca, iar ei sa indrazneasca sa-mi faca propuneri si prognosticuri privind siuatia mea sociala, m-am interesat de angajari Money Studio videochat.
Acum sunt in sistem, iar ei, cei care ma condamnau la saracie pe viata ma vor partenera de afaceri sau investitor. Imi place sa trec cu masina mea de lux si sa rog soferul sa opreasca si sa-i ia. Imi analizeaza tacuti hainele de firma (unele sunt unicat), bijuteriile scumpe, imi adulmeca parfumul.
-Cu ce naiba te ocupi de ai atatia bani? Aveai asul in maneca de cand iti faceam propunerile acelea, imi sun soptit sa nu auda soferul. Cati ani are miliardarul? Este mai batran ca mine?
Cu ce naiba ma ocup? Simplu! Ascult ceea ce-mi spun barbatii singuri sau cu neveste cicalitoare de la capatul lumii. Se spovedesc la mine ore intregi pe bani si nimeni nu stie ce fac. In sat se vorbeste ca lucrez la o companie in Marea Britanie, fiindca vin acasa la saptamana sa-mi vad si sa-mi ajut familie, fiindca nu am uitat de unde am plecat.
Referitor la tineretea care trece pe langa tine trebuie sa va spun ca aici trece greu fiindca toate fetele care lucreaza in acesta industrie au grija de ele.
Am inceput cu un salariu de 5 000 de dolari pe luna, iar acum imi intra in cont 15 000 de dolari lunar si sunt cu asigurarile si contributiile la zi.
Nu lasa tineretea sa treaca pe langa tine! Angajeaza-te la Money-studio.ro!


Previous Scapa de bagajul emotional prin yoga
Next Profesionalismul pozelor de botez