Trezirea de week-end


eu dormind

Pentru inceput cred ca ni s-a intamplat fiecaruia dintre noi, cel putin o data. E vorba de acel moment, dimineata devreme cand somnul atinge nivelul de  “pufosenie” si ai tai se gandesc sa faca un nou Woodstock

Cred ca atunci atunci cand parintii nostri dorm sau cel putin stau linistiti in pat cu motivul de odihna ne roaga sa stam si noi linistiti sa nu facem prea multa galagie ca de, is parintii, au servici si vor si ei sa se relaxeze (cel putin). Si desigur ca noi, copii constiinciosi si foarte ascultatori o sa ne miscam foarte incet prin casa, cu pasi marunti si fara prea multa zarva asigurand linistea necesara sederii lor. Toate buna si frumoase.

Pe de alta parte cand vine, umil si randul nostru, le zicem: “ma pun si eu un pic in pat, faceti putina liniste“. Sau in cazul meu de azi de dimineata ( ca in fiecare week-end cu ai mei acasa ) dormeam ca un prunc, prietene, deci era un fel de santier al fagaduintei si dece zic asta pentru ca, canta numai Fuegi, urlau Loghini, aspiratoarili zbierau si tonul vocii lor erai la un minimun de 2mil de Decibeli. In cazul meu trezitul brusc imi da o migrena, teribila ! Chiar azi de dimineata m-am trezit in stil mare pe la un 10.30 si pana in momentul de fata ma doare capul ingrozitor. Va zic de mai bine de 6-8 ani ma chinui  sa le zic:” stati ma si voi ghem sa dorm si eu nitel” dar nimic.

La voi, care este “defensiva” in aceasta privinta?

Previous Cazare litoral
Next Farse de 1 aprilie de la Google