Tu cunosti avantajele unui elevator auto cu doua coloane?


In ziua de azi, oportunitate buna de afaceri este deschiderea unui mic service care sa detina, musai, si un elevator auto, care sa realizeze mai ales operatiile uzuale, cum sunt reviziile periodice, reparatiile minore sau chiar ceva mai ample, deoarece foarte multe persoane sunt posesori de masini, care cauta, de asemenea, si servicii la preturi accesibile.

Pentru a pune bazele unui service auto trebuie neaparat sa ai si un elevator auto 2 coloane. Sau poti alege intre un elevator auto cu doua coloane si un elevator auto foarfeca vulcanizare.
Un elevator cu 2 coloane are in alcatuirea sa doi stalpi laterali, ce sunt prevazuti cu brate puternice, capabile sa ridice lejer si sigur un automobil de pana la 4000 de kg si are urmatoarele elemente principale:

– Un grup hidraulic ce asigura forta necesara ridicarii masinii, format din 2 cilindri hidraulici.
– O pompa care actioneaza sistemul hidraulic.
– Un sistem de sincronizare ce face ca cele doua coloane sa actioneze la ridicarea masinii in mod concomitent.
Astfel, un elevator auto poate asigura un acces optim pentru lucrarile de intretinere la orice tip de autovehicul, este prevazut cu sistem de blocare sigur si simplu de operat, care nu permite loc niciun accident, asigurand securitatea celui care lucreaza sub masina.

Practic vorbind, este mult mai avantajos sa iti achizitionezi propriul elevator auto, deoarece economisesti timp si bani atunci cand vrei sa iti repari masina, ajutandu-te chiar sa te perfectionezi in meserie sau sa capeti abilitati noi de lucru. Este recomandata modernizarea service-urilor auto cu astfel de aparate, iar orice service care se respecta are deja un elevator auto 2 coloane.
Concluzia ar fi urmatoarea: cine nu are elevator auto, atunci sa isi cumpere unul! Sau macar sa dea vestea mai departe, poate este cineva care este interesat.


Previous Suprinde-i pe cei dragi intr-un mod placut
Next Cand sa inchiriez o masina