Ulei bio presat la rece


uleiuri bio

Astazi va voi scrie cateceva despre uleiurile bio extravirgine presate la rece. Asadar, ce inseamna presat la rece ? Uleiurile din gama Cardinal presate la rece sunt preparate prin tehnologie bio, fara aport chimic sau termic.

Aceste uleiuri presate la rece Cardinal sunt preparate din diverse alimente precum: seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, seminte de susan, seminte de mac, seminte de in, germeni de grau, miez de nuca, soia, masline, seminte de catina, seminte de struguri. Iar calitatea uleiului este foarte buna deoarece semintele sunt foarte atent selectate si sunt doar cele mai naturale.

Uleiurile bio din gama Cardinal joaca un rol foarte important in mentinerea unei diete echilibrate si foarte sanatoase, bogate in substante nutritive si sanatoase. Uleiurile bio sunt diferite de uleiurile normale deoarece au un gust mai placut, o altfel de vascozitate si o aroma deosebita.

Schimband consumul de uleiuri rafinate cu consumul de uleiuri presate la rece extravirgine, veti realiza profilaxia imbatranirii precoce si veti rezolva multe probleme de sanatate.

Uleiurile Cardinal sunt cele mai bune uleiuri presate la rece extravirgine de pe piata romaneasca pentru ca sunt preparate printr-o tehnologie originala si unica. De amintitit ca uleiurile extravirgine presate la rece din gama Cardinal sunt produse suta la suta romanesti de catre 2E PROD.

Fabricarea implica tehnologii ce controleaza temperatura de presare, pentru  a nu deteriora proprietatile naturale ale semintelor, si printr-o extractie delicata, fara procese chimice, pentru a obtine uleiuri 100% naturale, extravirgine.

Prin procesul de fabricare a uleiurilor bio Cardinal se pastreaza toate mineralele din semintele procesate precum zinc, fier, magneziu dar si vitaminele A, D, E, K dar si alti compusi ai vitaminelor B si C.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Mancare de lux pentru caini
Next Balansoare pentru copii