Un veterinar bun inseamna, dragoste pentru animale


ciobanesc german

A avea un animal de casa (indiferent ca este caine, pisica, broscuta, hamster si asa mai departe) inseamna, in ziua de azi, a consulta un medic veterinar regulat pentru a nu avea probleme de sanatate, iar acest lucru este unul destul de ciudat, dat fiind faptul ca, in trecut, foarte putine persoane consultau un medic veterinar pentru pet-ul ce-l detineau. Ei bine, am evoluat, iar acest lucru si-a lasat amprenta peste orice iubitor de animale si peste orice detinator de un pet domestic.

Cabinetele de medicina veterinara apar din ce in ce mai des, datorita faptului ca din acest ‘business’ se castiga bani frumosi in ziua de astazi. Putem spune ca nu este nimic rau in asta fiindca orice medic veterinar are nevoie de un job si de a practica medicina in domeniul in care este specializat. Totusi, ce mi se pare ciudat este faptul ca multi dintre acesti medici considera medicina veterinara ca un business din care se poate castiga foarte mult si nu cum ar trebui considerata cu adevarat.

Foarte multe familii isi duc animalele de casa la doctori specializati in acest domeniu, iar de cele mai multe ori ajung sa dea banii degeaba, fiindca multi veterinari nu fac nimic in comparatie cu tarifele afisate.

Am avut si eu o problema cu pisica si m-am gandit sa apelez la un cabinet veterinar Bucuresti pentru a o rezolva, fiindca am auzit ca personalul de acolo da dovada de mare seriozitate si stie ce are de facut in orice problema cu care se consulta. Asadar, am zis sa vorbesc cu persoana care detine cabinetul. Am ramas placut surprins cand am vazut ca, in ciuda faptului ca majoritatea cabinetelor au preturi colosale, acest doctor avea niste preturi reale, care sa nu te ‘sperie’ si seriozitatea respectiv profesionalismul erau la standarde foarte ridicate. Rar am vazut asa ceva pana acum, motiv si pentru care m-am mirat si m-am bucurat.

Problema s-a rezolvat imediat, mi s-a facut o recomandare pentru o farmacie veterinara Bucuresti, unde preturile erau la fel de bune si nu ca in oras la mine, unde un veterinar cere de doua ori mai mult pentru un consult, iar farmaciile sunt pe masura.

In ultima perioada, din ce in ce mai multe persoane incearca sa scoata bani din domeniile in care activeaza, insa, bani care nu sunt intotdeauna justificati pe masura tarifelor, iar acest lucru este unul foarte urat din partea lor deoarece putem spune ca este hotie legala. In fine, se pare ca nimeni nu are ce sa le faca decat sa evite sa ajunga la ele.


Avatar

Ionut Cosmin

Previous curatenieoffice.ro pregateste reduceri la serviciile de curatenie !
Next Romanii nostrii, constructori si distribuitori de case ecologice pe piata franceza