Un week-end de tot rahatul


viata de rahat

Vineri eram foarte bucuros ca s-a dus prima saptamana de scoala si ca voi iesi cu cativa prieteni afara insa cand am venit de la scoala pe la 8 seara m-a prins o ploaie si m-am udat foarte tare. Ajuns acasa, ud, am decis sa nu mai plec nicaeri.

A doua zi de la 1-2 pana la 9 am stat la calculator si m-am ocupat putin de alte 2 site-uri ce le detin si am vandut o pagina de facebook cuiva dupa seopedia cu o suma frumusica. Dar ma simteam foarte moale, aveam putina temperatura si i-ar am decis sa nu mai plec. Pe la 10 ma cam durut capul dar m-am culcat asa si pe la 6-7 duminica dimineata a incepul chinul.

Chinul insemnand temperatura foarte mare, dureri foarte mari de stomac si stari de voma si asa am tinut-o pana aseara. Azi nu m-am dus la scoala si ma simt putin mai bine cu mici dureri de burta uneori si putin cam moale. Sper ca maine sa pot merge la scoala.

Cel mai rau imi pare ca sambata seara am acceptat un mic job in valoare de 60 de lei dupa seopedia. Cum duminica nu m-am putut apropia de calculator nu am putut face o mica parte din job iar domnisoara ce mi-a platit jumatate din suma in avans imediat a crezut ca “i-am dat teapa” iar mai multi tipi ce nu au habar au inceput sa isi dea cu parerea pe acolo. Imi voi face treaba si nu imi pasa de ce scrie pe acolo, sa fie ei sanatosi.

Voi ce ati mai facut?


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Emo revine
Next Minunea nu a intarziat sa apara