Unde Gasesti Hotspot-Uri WiFi In Bucuresti?


Hotspot-Uri WiFi In Bucuresti

Te plimbai prin oras si fix cand asteptai un mail sau un mesaj important ai ramas fara internet? Ei bine de la asta a pornit si articolul de mai jos cu aceste hotspot-uri gratuite de prin Bucuresti

 1. Hotspot McDonalds – Acestia ofera wireless gratuit in orice restaurant din Bucuresti si din tara. 
 2. Hotspot KFC – Pe langa Crispy strips cu sosul de ustoroi, KFC ofera si internet gratuit prin hotspot-urile disponibile la orice restaurant. 
 3. Hotspot CityGrill – In toate restaurantele CityGrill si cafenelele CityCafe puteti folosi telefonul sau internetul pentru a va conecta la internet. 
 4. Hotspot Regie – Daca te afli prin complexul Regie si ai nevoie de internet, indreapta-te spre Pizza Maxx sau Roxy Pub.
 5. Hotspot PizzaHut – Pe langa o pizza si o portie de paste, poti servi si internet in restaurantele PizzaHut prezente in mai multe cartiere din Bucuresti. 
 6. Hotspot Turabo Cafe – Verifica-ti mailul sau citeste presa online, alaturi de la cafea de la Turabo, folosind internetul gratuit oferit de lantul de cafenele. 
 7. Hotspot Unirii – Dupa shopping in magazinul Unirii, urca la etajul 4 (Funland) pentru o masa, ceva de baut sau internet.
 8. Hotspot Romana (ASE) – Daca esti prin zona si ai nevoie de internet, indreapta-te spre cladirea Facultatii de Cibernetica, ASE de pe Calea Dorobanti si conecteaza-te la hotspot-ul gratuit.
 9. Hotspot Auchan – Dupa cumparaturi, navigheaza pe internet prin intermediul hotspot-ului WiFi disponibil in galeria Auchan din Titan.
 10. Hotspot Victoriei – Pe Calea Victoriei, foloseste hotspot-ul oferit de magazinul Muzica / Orange Shop.
 11. Hotspot parcuri – Parcul Herastrau, Gradina Cismigiu, Parcul Carol, Parcul Tineretului.

Sper ca aceasta lista sa vina in ajutorul vostru si, chiar daca internetul este usor de accesat cu o cartela de mobil, sa va ajute in situatiile in care dati de necaz si nu mai merge cartela.


Previous LEROY MERLIN susține proiectul GRIVIȚA 53 și FESTIVALUL OUĂLOR DE PAȘTE
Next Care este importanta unei masini.