Va plac tablourile ?


picturi online

Cati dintre noi nu ne-am dori sa ne permitem sa achizitionam lucruri din zona artelor vizuale? Astfel am reusi sa intram in galeriile preferate, atat din orasele noastre, cat si din marile capitale europene si sa cumparam picturile care ne atrag.

Desi nu ne permitem sa intram in marile galerii sa achizitionam cateceva avem in schimb alt lucru de mare incredere si anume internetul. Achizitia de picturi online de pe internet s-a imbunatatit constant in ultimii cinci ani, chiar si in tara noastra. Astfel, mediul online ofera astazi o gama extrem de variata de lucrari de pictura ce pot fi cumparate, prin doar cateva click-uri.

Platforma online speciala dupa onlinearts.ro este speciala ce ofera o buna interactiune intre site si utilizator pentru a parcurge cu succes procesul de vanzare/cumparare. Este diferita de un magazin online normal deoarece nu prezinta un cos de cumparaturi in care sa se adauge produsele cumparate ci doar face legatura intre vanzator si posibilul cumparator asadar trebuiesc urmate doua etape si anume:

– Artistul ce realizarea picturile si creaza un cont pe platoforma onlinearts.ro, completeaza datele si incepe prin postarea lurarilor sale. Acestea trebuie sa contina o descriere tehnica (referitoare la modul de realizare folosit, la dimensiuni), un titlu si un pret; elemente minim necesare pentru acest proces.

– vizitatorul ce ajunge apoi pe Online Arts, in cautarea unei picturi (poate pentru sine ori poate ca si cadou); va avea prilejul ca navigheze, atat timp cat va considera necesar, intre tablourile afisate pe prima pagina sau in restul categoriilor. Imaginile atasate ofertelor vor putea fi deschise cu usurinta, pentru a le observa mai in detaliu.

Pentru a achizitiona cat mai usor la tablouri de exceptie, descopera si tu chiar acum oferta incredibil de variata, prin gama de tablouri de toate felurile a Online ARTS!


Avatar

Ionut Cosmin

Previous Retete pentru mancaruri traditionale
Next Alege salteaua potrivita