Vesti despre noul Galaxy S10


Fiind un entuziasmat al tehnologiei, a ajuns si pe la urechile mele ca producatorul de telefoane si electrocasnice Samsung planuieste sa scoata ultimul model de smarthphone din gama Galaxy, care se va numi S10 Plus. Am verificat mai multe surse online, insa nicio data concreta despre lansarea telefonului in mod oficial. Desi am auzit destule zvonuri pe forum-uri, un singur lucru a fost confirmat de mai multi. Magazinul ContaktShop.ro comercializeaza deja o gama de huse Samsung Galaxy S10 Plus, iar clientii pot face deja comenzi pentru acest model.

Am fost destul de suspicios la inceput si mi-a fost greu sa cred ca magazinul are deja huse in vanzare, insa curiozitatea m-a facut sa intru pe site-ul lor.

Am intrat pe site-ul lor si, intr-adevar, ContakShop detine huse S10 Plus, acest lucru m-a bucurat, deorece vazand husa m-am simtit mai aprope de obiectivul meu: acela de a cumpara telefonul S10 Plus. Preturile au fost mai mult decat bune si nu am putut rezista. Am comandat si eu o husa, deoarece voiam sa fiu pregatit pentru momentul in care voi avea telefonul. Desigur, altii ar zice sa imi cumpar husa dupa ce intru in posesia noului S10 Plus. Insa, fiind un dispozitiv foarte scump nu vreau sa risc si sa prefer sa cumpar un accesoriu de protectie anticipat.

Husa pe care am cumparat-o se numeste silicon slim Samsung Galaxy S10 Plus, transparenta. Husa este fabricata din silicon TPU, un material ideal pentru a fabrica huse, deoarece textura fina garanteaza o senzaatie placuta la atingere, insa materialul flexibil este indeajuns de rezistent pentru a preveni socurile, chiar si la cazaturi de la inaltime. Acest tip de carcasa este foarte palcuta ca si design si ofera avantajul de a pastra forma initiala a telefonului, deoarece este de tip slim.

Am cumparat husa pentru Galaxy S10 Plus de indata ce am vazut-o, deoarece stiu ca la scurt timp dupa lansarea noului telefon voi intra in posesia unui model. Pana atunci o sa ma multumesc doar cu husa pe care am primit-o destul de repede din partea magazinului ContaktShop.ro.

ContaktShop.ro este un magazin ideal pentru toti cei care doresc sa faca un upgrade la gadget-urile lor, deoarece magazinul ofera o vasta varietate de accesorii. De la cabluri de date sau cabluri pentru incarcator, pana la baterii externe, coolere sau carduri de memorie. Toate acestea sunt accesorii de care niciun posesor de smartphone nu se poate lipsi. Chiar si posesorii de tablete pot sa gaseasca produse utile pe site-ul magazinului, deoarece ContaktShop ofera o gama de huse si carduri de memorie pentru a imbunatatii capacitatea de stocare a datelor.

Magazinul expert in comercializarea accesoriilor gsm aduce clientilor cele mai avantajoase produse pentru telefoane, la preturi fara concurenta, iar calitatea este intotdeauna de nota 10. Avand in vedere ca magazinul ContaktShop a fot primul care sa comercializeze huse pentru noul Samsung S10 Plus, acest lucru a castigat increderea clientilor, dand dovada de un magazin care isi cunoaste domeniul.


Previous Gazduirea site-ului nu mai este o problema
Next Mancarea organica castiga tot mai multi adepti